O banala duba Mercedes Sprinter, transformata intr-o casa de lux pe patru roti

O banala duba Mercedes Sprinter, transformata intr-o casa de lux pe patru roti
  • Lexani Motorcars modifica duba germana Mercedes-Benz Sprinter
  • Programul de tuning vizeaza in special aspectul interior
  • Viitorii clienti pot opta, de asemenea, si pentru blindaj
Distribuie pe Facebook

O companie din California, specializata in modificarea autoturismelor, a pus in vanzare o casa mobila de lux pe patru roti. Proiectul se numeste "Reale" si are la baza o banala duba Mercedes-Benz Sprinter al carui interior este unul orbitor: scaune din piele, o bucatarie lunga, o toaleta de lux, cu vas din ceramica, chiuveta placata cu aur si podea de marmura.

Tehnologie de ultima ora si finisaje de lux

La exterior, arata ca o simpla duba Mercedes Sprinter. Odata ce ai urcat la interior insa, te simti ca si cand ai fi pasit intr-un avion privat sau intr-o camera de hotel de cinci stele.

Mercedes Sprinter by Lexani

Se numeste "Reale" si este creatia firmei californiene Lexani, o companie specializata in transformarea autoturismelor intr-unele de lux. Iar cu acest proiect, americanii par sa nu fi dat gres. Scaunele sunt captusite cu piele de caprioara si peste tot sunt accente placate cu aur de 24 de karate, inclusiv chiuveta din baie.

In ceea ce priveste tehnologia, "Reale" este un adevarat birou de lux pe patru roti: Apple TV, antena wireless, blu-ray Samsung, doua televizoare Samsung LED, un televizor 3D Smart TV, sistem de videoconferinta, touchscreen, sistem Intercom sau Wi-Fi cu capacitate de retea de 4G.

Mercedes Sprinter by LexaniMercedes Sprinter by Lexani

"Fiecare piesa din interiorul masinii este lucrata manual, din cele mai bune materiale din punct de vedere calitativ, cu o incomparabila atentie la detalii", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

Masina ofera si protectie, intrucat este blindata

Inca de la lansarea sa din 2010, compania Lexani a realizat autovehicule pe comanda pentru mai multe staruri de la Hollywood, sportivi si oficiali guvernamentali din toata lumea. Duba "Reale" poate fi folosita in interes de afaceri sau in scopul divertismentului.

Mercedes Sprinter by LexaniMercedes Sprinter by Lexani

In plus, autoturismul de lux poate asigura fara nici o problema securitatea pasagerilor intrucat este blindat. Compania nu a anuntat nici un pret pentru "Reale", precizand insa ca acesta va fi oferit numai cumparatorilor seriosi care se vor interesa de model.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes Sprinter by Lexani
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 August 2013