O companie auto aduce la cel mai mare salon de tuning din lume o masina modificata ca sa... consume mai putina benzina.

O companie auto aduce la cel mai mare salon de tuning din lume o masina modificata ca sa... consume mai putina benzina.
  • Hyundai vine la SEMA cu un Ioniq Hybrid modificat de Bisimoto
  • Automobilul sud-coreean a primit diverse imbunatatiri tehnice si estetice
  • Scopul tuningului este reducerea consumului mediu de carburant
Distribuie pe Facebook

Editia din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca... companiile participante sa publice primele detalii cu privire la proiectele pe care le vor expune.

Hyundai va prezenta cu ocazia editie din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei o versiune speciala a modelului Ioniq Hybrid, dezvoltata impreuna cu specialistii celebrei companii americane Bisimoto Engineering.

Botezata sugestiv HyperEconiq Ioniq, respectiva creatie a primit numeroase imbunatatiri aerodinamice la nivel de exterior, toate aceste noi elemente reducand consumul mediu de carburant al masinii sud-coreene.

Pentru a inghiti cu 1.2 litri de benzina mai putin la fiecare suta de kilometri comparativ cu Ioniq Hybrid de serie, aceasta versiune speciala a modelului de la Hyundai dispune inclusiv de capace pentru rotile de pe puntea spate.

De asemenea, noua creatie HyperEconiq Ioniq semnata Bisimoto Engineering se mai poate lauda si cu un eleron pentru capota portbagajului sau prelungiri din fibra de carbon pentru spoilerul fata si pragurile laterale.

Tot din fibra de carbon au fost realizate si jantele incaltate cu anvelope speciale - a se citit cu rezistenta redusa la rulare, o suspensie mai joasa si un sistem de franare cu etriere din aluminiu punand capat pachetului de tuning.

Ce este drept, exista o mare probabilitate ca americanii de la Bisimoto Engineering sa fi operat cateva modificari si sub capota acestui Hyundai Ioniq Hybrid, insa pentru moment nu avem detalii cu privire la acest aspect.

Revenind la partea cu consumul mediu de carburant, aceasta versiune speciala a masinii sud-coreene inghite cu 1.2 litri de benzina mai putin la fiecare suta de kilometri comparativ cu modelul standard, adica doar 2.8 litri.

Lansarea publica a noului HyperEconiq Ioniq a fost programata, dupa cum precizam si anterior, in cadrul editiei din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei, eveniment programat pentru 31 octombrie - 3 noiembrie.

Hyundai HyperEconiq Ioniq - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2017