O companie specializata in modificarea masinilor Ferrari si Lamborghini, 'vinovata' de aceasta electrica

  • Cel mai nou pachet de tuning pentru Model X vine din Germania
  • Meniul cuprinde mai multe detalii din carbon si jante pe 22 inch
  • Clientii pot opta si pentru un interior complet personalizat
Distribuie pe Facebook

Specializata in modificarea masinilor sport de la Ferrari si Lamborghini, compania Novitec a lansat de curand un pachet de tuning pentru electrica Tesla Model X.

Desi nu dispune de un motor cu ardere interna, noua Tesla Model X este o masina extrem de populara printre companiile de tuning din lumea intreaga. De imbunatatirea acesteia s-au ocupat inclusiv nemtii de la Novitec, specializati in modificarea sportivelor de la Ferrari si Lamborghini.

Ce este drept, jantele din aliaj pe 22 de inch, dezvoltate impreuna cu americanii de la Vossen, reprezinta singura schimbare notabila in cazul de fata. Exista insa si optiunea unui interior personalizat cap-coada, unde clientii sunt invitati sa aleaga materialele si, totodata, nuantele pe care si le doresc.

Tesla Model S de la Novitec

Tesla Model S de la Novitec

Pe langa modificarile anterior mentionate, nemtii de la Novitec mai ofera si o serie de elemente subtile pentru caroseria in cinci portiere a noii Tesla Model X. Realizate din fibra de carbon si testate in tunelul aerodinamic, respectivele detalii au, astfel, atat un rol estetic, cat si unul functional.

Tinand cont ca avem de-a face cu o masina suta la suta electrica, imbunatatirile tehnice specifice sportivelor de la Ferrari si Lamborghini, precum evacuarea, compresorul sau turbine, lipsesc cu desavarsire in cazul de fata. Putem discuta, in schimb, despre un sistem de franare carbon-ceramic.

Acesta punem de altfel, capat tratamentului prescris de nemtii de la Novitec noii Tesla Model X. Alte informatii disponibile cu privire la tuningul din imagini, precum costul modificarilor sau perioada de timp necesara instalarii lor, lipsesc cu desavarsire din peisaj, cel putin pentru moment.

Stim, in schimb, ca masina americana cu propulsie suta la suta electrica pleaca in Germania, de exemplu, de la 91.250 de euro. In versiunea de top P100D si cu toate optiunile bifate insa, pretul de pornire al modelului de peste Ocean ajunge sa depaseasca pragul celor 200.000 de euro.

Tesla Model S de la Novitec

Tesla Model S de la Novitec

Tesla Model S de la Novitec

Tesla Model S de la Novitec

Tesla Model S de la Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Tesla Model S de la Novitec
mai multe