O fac si pe asta. Japonezii de la Liberty Walk modifica primul lor Ford Mustang

O fac si pe asta. Japonezii de la Liberty Walk modifica primul lor Ford Mustang
  • Ford-ul Mustang primeste un bodykit Liberty Walk
  • Este primul Mustang modificat de asiatici
  • Costul total s-ar ridica la 10.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Tunerul asiatic Liberty Walk a dezvoltat primul sau pachet aerodinamic destinat Ford-ului Mustang. Proiectul este in curs de finalizare iar fotografiile au fost postate pe pagina oficiala de Instagram a fondatorului companiei.

Wataru Kato, geniul din spatele brand-ului japonez Liberty Walk, a desenat de-a lungul timpului pachete de tuning pentru o multime de masini. De la Mini Cooper sau Mercedes C63 AMG la supercar-uri de sute de mii de euro precum Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracan sau Nissan GT-R.

Ford Mustang Liberty Walk

Acum, tunerul a preluat un proiect asteptat de multi fani, si anume un Ford Mustang. Acesta a mai lucrat cu muscle-car-uri, si ne referim aici la Dodge-ul Challenger, insa niciodata cu un Mustang.

Modelul american a primit tratamentul obisnuit, adica aripile evazate, o buza generoasa pentru spoiler-ul fata, o capota noua, aripa spate caracteristica celor de la Liberty Walk si un difuzor de aer supradimensionat.

Ford Mustang Liberty Walk

Nu puteau sa lipseasca deasemenea jantele late si suspensia care coboara Mustang-ul in cauza la doar cativa milimetri de asfalt. Pretul intregului pachet nu a fost publicat, insa unele voci sustin ca ar fi vorba de aproximativ 10.000 de dolari.

Ford Mustang Liberty Walk

Din imaginile postate de insusi Wataru Kato pe pagina sa oficiala de Instagram reiese ca proiectul nu este inca finalizat, insa nici nu mai este mult pana primul Mustang Liberty Walk sa iasa pe strazi. Elementele aerodinamice au fost montate deja asa ca de-abia asteptam sa vedem rezultatul final.

Ford Mustang Liberty Walk

Proiectele lui Kato au primit de-a lungul timpului o multime de laude, insa si comentarii rautacioase. La un moment dat, japonezul isi explica stilul inconfundabil spunand ca "Liberty Walk inseamna sa nu-ti fie frica sa tau un Ferrari. Sa nu fii deranjat de parerile carcotasilor. Daca masina in cauza nu face vreun rau cuiva, atunci ar trebui sa fiu liber sa fac ce vreau cu ea."

Ford Mustang Liberty Walk

Ford Mustang Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mustang Liberty Walk
mai multe