O Honda Civic din SUA se crede BMW M3. FOTO ca sa te convingi si singur

O Honda Civic din SUA se crede BMW M3. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un american si-a scos la vanzare vechea Honda Civic
  • Masina din 1996 este modificata cap-coada
  • Cumparatorul va avea de achitat o suma de 11.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Aceeasi masina japoneza, scoasa la vanzare pentru aproximativ 11.000 de dolari, se mai poate lauda si cu o pereche de faruri de provenienta Nissan Skyline R34, plus blocuri optice posterioare de Lexus SC430.

Ti-ai dorit dintotdeauna, inca de cand erai mic si inchideai toate NFS-urile, sa iesi pe strazi la volanul unui proiect extrem de tuning? Ei bine, iata ca a venit in cele din urma si ziua in care ai posibilitatea de a transforma in realitate acest vis de-o viata.

Solutia mai putin de dorit consta chiar in aceasta Honda Civic scoaste de curand la vanzare peste Ocean, in celebrul orasul american Las Vegas, ce impresioneaza in special prin amalgamul de elemente imprumutate de la... alte masini, evident.

Punctul principal de atractie il reprezinta, fara doar si poate, grila frontala de la BMW, cei mai atenti la detalii urmand a descoperi si prizele de aer ale vechiului M3 (E46), montate insa gresit in cazul de fata. Dupa cum precizam inclusiv anterior...

... din peisaj nu lipsesc nici farurile de provenienta Nissan Skyline R34 sau blocurile optice posterioare de Lexus SC430, in timp ce spoilerele fata si spate, capota motorului, oglinzile retrovizoare, dar si aripile laterale sau portbagajul sunt custom.

Nici plansa de bord nu mai aduce a Civic, respectiva Honda din 1996 mizand pe o configuratie cu vitezometrul montat in partea superioara a consolei centrale si player-ul audio mutat in spatele volanului cu trei spite. O adevarata nebunie...

Nebunie care, deloc surprinzator, continua cu un sistem multimedia demne de concursurile audio, masina oferind monitoare peste monitoare si difuzoare peste difuzoare, facandu-se sa te intrebi daca nu cumva te afli intr-un magazin Altex.

Intr-un final, proprietarul mai vorbeste si despre o suspensie pe aer, plus un set de jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch. Sub capota, in schimb, motorul prezent la datorie a primit numai o noua admisie AEM, serpisori custom si evacuare direct.

Honda Civic cu grila de BMW

Honda Civic cu grila de BMW

Honda Civic cu grila de BMW

Honda Civic cu grila de BMW

Honda Civic cu grila de BMW

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Honda Civic cu grila de BMW
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2020