O Miata cu valente... retro

O Miata cu valente... retro
Daca o vezi pe strada, intorci capul, nedumerit de natia si modelul ei. Ba mai mult de atat, imi vei spune ca suta la suta este o masina retro.
Distribuie pe Facebook

 

Ei bine, nu este. Ba chiar s-a nascut undeva in “tara soarelui rasare”, sub numele de Mazda MX-5, rosie in nascare, neagra mat in prezent.

 

Povestea este simpla: s-au vazut, s-au placut si s-au luat. Apoi, Manuel (proprietarul) a inceput sa fie nemultumit cand vedea pe strada altele la fel.  Asa ca a hotarat sa ii puna “valul pe fata” si sa o faca de … nerecunoscut!

 

Zis si facut. Bara fata este facuta de firma Pit Crew Racing, bara care se uneste cu perfect cu farurile “retro”, iar in spate, regasim o bara lucrata de Zender.

  O Miata cu valente... retro

Tot la exterior putem remarca oglinzile si capacul de la rezervor din carbon, jantele Compomotive pe 15”, cele din urma completand aspectul final al automobilului.

  O Miata cu valente... retro

Manuel spune ca urmeaza sa isi canalizeze atentia pe motorizare de acum incolo, deoarece exteriorul se afla acum in stadiul final.


O Miata cu valente... retro


Un turbo kit Miata Flyung, bare antiruliu si un hardtop, si se declara multumit. Daca el e multumit, noi de ce sa nu fim?!?


Eh bine, gusturile nu se discuta….




 

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze O Miata cu valente... retro
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2009