O nebunie de muscle car. Ce se ascunde sub capota acestui Barracuda din carbon

O nebunie de muscle car. Ce se ascunde sub capota acestui Barracuda din carbon
  • Urmatorul Plymouth Barracuda ascunde sub capota un V8 de 720 CP
  • Muscle car-ul american propune inclusiv o parte frontala din carbon
  • Diverse modificari regasim, de asemenea, si la nivel de interior
Distribuie pe Facebook

Partea frontala din fibra de carbon, jantele din aliaj de dimensiuni mai mult decat generoase sau interiorul minimalist reprezinta doar o mica parte din interminabila lista cu modificari propusa de acest Plymouth fabricat la inceputul anului '70. Nu de alta, dar din meniu nu lipsesc nici imbunatatirile aduse V8-ului ascuns sub capota, in cazul in care te intrebai daca... minunile continua cumva si compartimentul motor.

Lansata pe piata la inceputul anilor '70, cea de-a treia generatie a modelului Plymouth Barracuda nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare.

Ba dimpotriva: legendarul muscle-car american a reusit sa isi infiga extrem de bine radacinile in istoria auto, astfel ca oricine ii stie acum numele si capacitatile.

Plymouth Cuda de 720 CP

Drept urmare, trecem direct la modificarile suferite de exemplarul in cauza, partea frontala din fibra de carbon reprezentand principala atractie a exteriorului.

Peste mai multe elemente restilizate dam si la nivelul posteriorului, caroseria finisata in Lakeshore Blue fiind, de asemenea, insotita de noi jante din aliaj.

Jante din aliaj marca si modelul HRE S101 care, impreuna cu un set de anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2, pun pe asfalt undeva in jurul a 720 de cai putere.

Si totul 'din cauza' unui motor HEMI cu capacitate cilindrica de 6.4 litri, insotit atat de un compresor mecanic, cat si de o evacuare custom din otel inoxidabil.

Plymouth Cuda de 720 CP

Plymouth Cuda de 720 CP

Numarul de magie prin care a fost trecut acest Plymouth Barracuda continua la interior, acolo unde avem o combinatie de piele neagra si cusaturi de culoare alba.

Tot la interior se mai poate vorbi si despre aluminiu sau carbon, echipa formata de cele doua materiale crescand doza de atractivitate a muscle car-ului american.

Intr-un final, meniul propus de exemplarul in cauza se incheie cu un volan sport in trei spite si o pereche de scaune Recaro, in ton cu minimalismul cabinei.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Plymouth Cuda de 720 CP
mai multe