O sa-l savurezi pana la ultimul detaliu. E cel mai sexy BMW pe care banii il pot cumpara in prezent.

O sa-l savurezi pana la ultimul detaliu. E cel mai sexy BMW pe care banii il pot cumpara in prezent.
  • Cel mai nou tuning destinat BMW-ului Seria 6 Gran Coupe vine de la WALD International
  • Propunerea japonezilor vizeaza exclusiv departamentul exterior al automobilului bavarez
  • Clientii au la dispozitie spoilere agresiv stilizate, jante pe 22 inch si evacuare sport
Distribuie pe Facebook

Agresiv, dar elegant in acelasi timp, noul BMW Seria 6 Gran Coupe va intoarce acum privirea intregului internet multumita pachetului aerodinamic pe care l-a primit recent de la WALD International.

Lansata la inceputul anilor 2010 si proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum Audi A7 ori Mercedes CLS, versiunea Gran Coupe a ultimei Serii 6 de la BMW concureaza cu mari sanse de reusita pentru titlul de cel mai atragator automobil al momentului.

Daca mai aducem in discutie si motorizarea cu pana la 600 de cai putere a variantei de inalta performanta M6, ei bine... atunci lucrurile sunt cat se poate de clare: pretul de pornire de peste 80.000 de euro este singurul impediment care sta intre automobilul bavarez si orice... posesor de permis.

BMW Seria 6 Gran Coupe de la WALD International

Indeajuns insa cu generalitatile si sa incepem a discuta despre exemplarul din cazul de fata, care a trecut recent prin mainile specialistilor japonezi din cadrul celebrei companii japoneze de tuning WALD International.

Privita alaturi de versiunea standard a modelului BMW Seria 6 Gran Coupe, varianta surprinsa in fotografiile urmatoare iese in evidenta printr-un plus vizibil de agresivitate, prizele supradimensionate din echiparea spoilerului fata reprezentand doar inceputul.

Nu de alta, dar nu lipsesc din meniu nici pragurile laterale proeminente sau difuzorul posterior masiv, cel din urma fiind livrat la pachet alaturi de un sistem de evacuare sport, accesorizat cu patru tobe de esapament.

BMW Seria 6 Gran Coupe de la WALD International

BMW Seria 6 Gran Coupe de la WALD InternationalBMW Seria 6 Gran Coupe de la WALD InternationalBMW Seria 6 Gran Coupe de la WALD International

Apoi avem de precizat si jantele din aliaj cu design in cinci spite duble, respectiv diametru de 22 inch, propunerea specialistilor WALD International pentru superbul automobil bavarez incheindu-se cu eleronul subtil destinat capotei portbagajului.

Ca si in cazul celorlalte modele iesite de pe portile celebrei companii japoneze de tuning, atat modificarile interioare, cat si cele de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire in situatia de fata. Din fericire, noul BMW Seria 6 Gran Coupe nu are nevoie de nimic din acest punct de vedere.

BMW Seria 6 Gran Coupe de la WALD International

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 6 Gran Coupe de la WALD International
mai multe