O sa te indragostesti nebuneste de ea. Masina din '58 are acum motor V8 de 1000 CP

O sa te indragostesti nebuneste de ea. Masina din '58 are acum motor V8 de 1000 CP
  • Cel mai spectaculos Plymouth Fury vine din SUA
  • Masina americana ofera un motor V8 de 1000 CP
  • Paintjobul aduce aminte de vedeta filmului Christine
Distribuie pe Facebook

Seria imbunatatirilor continua cu o caroserie finisata in doua culori, a carei sursa de inspiratie o reprezinta vedeta filmului Christine.

Editia din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei a luat sfarsit, insa in urma evenimentului SEMA Show 2019 au ramas mai multe proiecte demne de povestit nepotilor. Printre ele si un Plymouth Fury modificat de americanii de la Graveyard Carz, al carui principal element de atractie este... motorul, evident.

Asamblata in urma cu mai bine de sase decenii, chiar la sfarsitul decadei 1950, masina in cauza a parasit linia de productie alaturi de un V8 din seria Golden Commando, capabil sa livreze undeva in jurul a 300 de cai, daca iti vine sa crezi.

Inainte insa de a fi scos la parada pe strazile din Las Vegas, respectivul Plymouth Fury a primit un nou propulsor din partea americanilor de la Graveyard Carz, astfel ca puterea maxima a crescut de peste trei ori. Secretul din spatele acestei performante consta, mai precis, intr-o unitate cu opt cilindri si supercharger.

Discutam despre celebra motorizare Hellephant de la Dodge, a carei configuratie ii mai permite masinii din 1958 care a uimit audienta celui mai mare salon de tuning al planetei sa anunte valori care se ridica la... ei bine, 1.000 CP si 1.288 Nm.

Seria imbunatatirilor, dupa cum precizam si anterior, continua cu o caroserie finisata in doua culori, pe care acest Plymouth Fury modificat de americanii de la Graveyard Carz a imprumutat-o de la vedeta filmului Christine. Cat despre dungile albe de pe peretele anvelopelor, mai au ele nevoie de vreun fel de precizare?

Plymouth Fury cu 1000 CP

Plymouth Fury cu 1000 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2019