O sa uiti de orice BMW nou dupa ce vei vedea cum arata acest Seria 7 modificat de la mijlocul anilor '80. POZE REALE

O sa uiti de orice BMW nou dupa ce vei vedea cum arata acest Seria 7 modificat de la mijlocul anilor '80. POZE REALE
  • O sa uiti de orice BMW nou dupa ce vei vedea cum arata acest Seria 7 modificat de la mijlocul anilor '80
  • Fabricat in urma cu aproape patru decenii, impresionantul automobil se remarca inclusiv prin dotarile interioare
Distribuie pe Facebook

Fabricat in urma cu aproape patru decenii, impresionantul automobil se remarca inclusiv prin dotarile interioare.

Un BMW Seria 7 asamblat acum mai bine de trei decade si jumatate a fost scos, de curand, la vanzare, pe internet. Unul dintre cele aproximativ 1.000 de exemplare 745i importate, neoficial, pe piata din SUA, in anii 1980, respectivul model reuseste sa iasa numaidecat in evidenta, in special datorita jantelor BBS cu design clasic, pe 16 inch.

Acelasi automobil de culoare neagra se mai poate lauda, in plus, si cu o suspensie realizata la comanda, de tip coilover, care promite sa transforme fiecare aparitie a sa intr-una magica, ba chiar memorabila.

BMW 745i Executive de vanzare

BMW 745i Executive de vanzare

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, impresionantul BMW 745i isi va intampina pasagerii inclusiv alaturi de pachetul Executive, sinonim cu scaune spate capabile sa se incline pentru un maximum de confort. Din peisaj nu lipsesc insa nici tapiteria din piele, aerul conditionat automat sau accesoriile aftermarket, de exemplu.

Importat din Europa, automobilul in cauza gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.4 litri, modificat pentru o putere maxima, la roti, de 272 de cai.

Potrivit actualul proprietar, acelasi BMW Seria 7 fabricat in urma cu aproape patru decenii, la mijlocul anilor '80, mai dispune si de o cutie manuala in cinci trepte de viteza, un diferential cu alunecare limitata, ceasuri de bord aditionale. Intr-un final, anuntul de vanzare mai vorbeste si despre 45.000 de dolari cheltuiti pe modificari si restaurare.

Cat despre nota de plata a respectivului 745i, cumparatorul este asteptat cu suma de 16.999 de dolari, in schimbul careia va primi un automobil capabil sa dea uitarii aproape orice lansare de generatie noua.

BMW 745i Executive de vanzare

BMW 745i Executive de vanzare

BMW 745i Executive de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW 745i Executive de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2021