O Tesla Model 3 din Islanda se crede BMW. FOTO ca sa te convingi si singur

O Tesla Model 3 din Islanda se crede BMW. FOTO ca sa te convingi si singur
  • O Tesla Model 3 din Islanda se crede BMW
  • Imaginea publicata pe Twitter a devenit rapid virala
  • O alta masina se viseaza Audi RS3 Sportback
Distribuie pe Facebook

Publicata la mijlocul saptamanii trecute pe celebra platforma Twitter, imaginea ce surprinde neobisnuitul "pachet" de tuning a devenit rapid virala pe internet.

O poti avea cu unul sau chiar doua motoare electrice, la preturi incepand de la aproape 40.000 de dolari. In functie de varianta pe care o alegi, primii 96 de kilometri pe ora ar putea veni inclusiv intr-un timp de doar 3.2 secunde.

Avem, apoi, "problema" autonomiei totale, ce variaza intre 402 si 518 km, daca optezi pentru versiunea Long Range si pastrezi jantele aerodinamice cu al lor diametru de 18 inch.

Mai multe optiuni sunt disponibile si la nivel de interior, acolo unde clientii pot opta si pentru tapiterie in doua culori, plus cusaturi contrastante, de exemplu. Celebrul sistem Autopilot completeaza lista echipamentelor oferite contra-cost.

Pe scurt, prima Tesla Model 3 din istorie arata in fel si chip, in functie de doleantele cumparatorului, insa posibilitatea de a te lauda cu o grila frontala in stilul masinilor bavareze de la BMW...

... ei bine, nu are nicio legatura cu producatorul din Silicon Valley. Ce este drept, exemplarul surprins de curand pe strazile Islandei se bucura de companie selecta, un altul - inmatriculat peste Ocean, in SUA, crezandu-se Audi RS3 Sporback.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2020