Oamenii astia nu-s intregi la cap. Au pus pe-o Supra un motor diesel de 5.9 litri

  • Si-a modificat vechea Toyota Supra cu o motorizare diesel
  • Mai precis, sportiva japoneza a primit un Cummins de 5.9 litri
  • Anvelopelele standard au fost inlocuite cu unele de off-road
Distribuie pe Facebook

Toyota n-a oferit niciodata o versiune diesel a legendarei Supra, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca o astfel de masina nu exista in lume. Ba dimpotriva.

Una dintre cele mai ravnite masini ale momentului, vechea Toyota Supra (A80) se vinde astazi inclusiv in schimbul unor sume care depasesc pragul celor 170.000 de dolari. Drept urmare, te-ai astepta ca proprietarii sportivei japoneze sa aiba grija de exemplarele din dotare... chiar mai ceva si decat ochii din cap.

Nu la fel se poate spune insa si despre exemplarul din cazul de fata, care a trecut printr-o transformare mai mult decat radicala, daca se poate asa ceva. Ce este drept, are si o scuza.

Achizitionata intr-o stare deplorabila, fara motor si cu numeroase piese exterioare / interioare lipsa, aceasta Toyota Supra de generatie a patra se pregateste sa devina primul A80 din lume care gazduieste sub capota o unitate diesel. Munca la proiectul respectiv a inceput acum mai bine de doi ani si se apropie de final.

Pentru propulsia ravnitei sportive japoneze, proprietarul a ales o motorizare Cummins cu sase cilindri in linie si capacitatea de 5.9 litri. Una careia i-a fost adaugata o turbina uriasa.

Conform informatiilor disponibile la momentul de fata, vechea Toyota Supra (A80) va lucra alaturi de o cutie manuala cu cinci rapoarte si un diferential de provenienta Lexus LS400. Lor li se vor alatura un set de anvelope pentru off-road, care face ca masina vopsita in negru mat sa para pregatita pentru Apocalipsa.

Toyota Supra cu motor diesel

Toyota Supra cu motor diesel

Toyota Supra cu motor diesel

Toyota Supra cu motor diesel

Toyota Supra cu motor diesel

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota Supra cu motor diesel
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 August 2019