Oferta lunii de la Wheelsandmore: Sa fie un Vanquish de 613 CP ori un FF de 700 CP?

Oferta lunii de la Wheelsandmore: Sa fie un Vanquish de 613 CP ori un FF de 700 CP?
Doua automobile de inalta performanta, cate un V12 aspirat de fiecare parte si, nu in ultimul rand, un total de peste 1.300 cai putere si 1.400 Newton-Metri. Indiferent de perspectiva din care privesti, luna februarie pare sa fi fost o luna plina pentru specialistii germani de la Wheelsandmore.
Distribuie pe Facebook

Primul poposit in garajul companiei de tuning din Baesweiler a fost noul Aston Martin Vanquish, un automobil ce se lauda cu un propulsor V12 de sase litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 573 cai putere si 620 Newton-Metri. Asta in versiunea standard. Dupa tratamentul Wheelsandmore insa, super-coupe-ul constructorului britanic s-a ales cu un total de 613 cai putere si 710 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru o viteza maxima de aproximativ 300 kilometri pe ora.

Aston Martin Vanquish by Wheelsandmore

Aston Martin Vanquish by WheelsandmoreAston Martin Vanquish by Wheelsandmore

Dar asta nu e tot. Cu valori si mai impresionante de-atat au fost serviti posesorii super-shooting-brake-ului Ferrari Four, automobilul constructorului din Maranello bucurandu-se in urma imbunatatirilor operate de specialistii germani de un total de pana la 700 cai putere si 715 Newton-Metri. Din pacate, noile performante lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este bine de stiut ca modelul italian este capabil inca din versiunea standard de un 0 - 100 km/h in 3.7 secunde, respectiv o viteza maxima de 335 km/h.

Ferrari FF by Wheelsandmore

Ferrari FF by WheelsandmoreFerrari FF by Wheelsandmore

De asemenea, asa cum era de asteptat, cele doua noi creatii semnate Wheelsandmore se mai remarca si prin jante forjate 6Sporz², servite in compania unor pneuri de inalta performanta, dar si impreuna cu o suspensie sport, ce coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari FF by Wheelsandmore
mai multe