Oferta pe care nu o poti refuza. Cu cat se vinde acest BMW M6 cu motor V10 de 5.7 litri

Oferta pe care nu o poti refuza. Cu cat se vinde acest BMW M6 cu motor V10 de 5.7 litri
  • Un BMW M6 cu pachetul Dinan S3 e de vanzare acum in SUA
  • Automobilul bavarez ofera o motorizare V10 de 5.7 litri si 628 CP
  • Pretul actual nu depaseste suma de 15.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Potrivit anuntului de pe un site de specialitate, automobilul bavarez nu a parcurs nici macar 85.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Lansat pe piata in cursul anului 2005, primul si ultimul BMW M6 cu motor V10 din istorie a fost asaltat cu oferte de imbunatatire din partea marilor companii de tuning ale planetei. Printre listele cu modificari venite pe adresa vechiului E62 s-a numarat si o propunere numita Dinan S3, in valoare de ~35.000 de dolari.

Odata dopat cu acest tratament, automobilul bavarez ajungea sa dezvolte o putere maxima de 628 de cai - datorata atat instalarii sub capota a unor interne noi, cat si cresterii capacitatii cilindrice a propulsorului mentionat anterior pana la 5.7 litri.

Dinan M6 de vanzare

Dinan M6 de vanzare

Dinan M6 de vanzare

Astazi, BMW-ul M6 care a fost folosit pe post de cobai la dezvoltarea pachetului Dinan S3 se vinde pe celebrul site american de licitatii Bring a Trailer si mai ofera jante pe 19 inch, suspensie modificata, plus componente Brembo pentru sistemul de franare. Cei mai atenti la detalii vor observa si o noua capota a portbagajului.

Toate acestea sunt doar o mica parte dintr-un meniu mult mai amplu, care cuprinde inclusiv faruri cu angel eyes de la WeissLicht, prelungire pentru spoilerul fata, geamuri cu tenta fumurie, dar si un rulaj mai mic de 85.000 de kilometri.

In ceea ce priveste pretul pentru care respectivul BMW M6 trecut prin tratamentul Dinan S3 isi va schimba proprietarul, ei bine... situatia este un mic mai complicata. Vanzarea automobilului bavarez se va incheia abia peste doua zile si sase ore, insa macar cea mai mare suma oferita pana acum nu depaseste 15.000 de dolari.

Dinan M6 de vanzare

Dinan M6 de vanzare

Dinan M6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Dinan M6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2019