Oficial: Gemballa Mistrale

Oficial: Gemballa Mistrale
Mistrale este numele celei mai noi creatii a germanilor de la Gemballa. Un nume sub care se ascunde un Panamera mai sportiv, mai agresiv, mai performant, mai exclusivist si superlativele pot continua la nesfarsit.
Distribuie pe Facebook
In cazul de fata, exteriorul este primul care iti sare in ochi. Acesta fost intens modificat si se remarca prin noul spoiler fata cu prize de aer imense si prelungire din fibra de carbon, eleganta capota a motorului si spoilerul spate cu difuzor inclus, ce gazduieste cele patru tobe de esapament ale evacuarii.

In plus, pentru cei pretentiosi, Gemballa poate instala si un nou modul pentru suspensia pe aer (-40 mm) sau o suspensie coilover ajustabila pe inaltime. Un alt element definitoriu sunt jantele forjate pe 22 inci, ce iti ofera o priveliste asupra imenselor frane, de 420 mm pe fata si 380 mm pe spate. De asemenea, nici interiorul nu va scapa neatins.

La final, tunerul german ne anunta ca planuieste si o serie de modificari sub capota, cu un rezultat maxim de pana la 750 cai putere. Sa vezi atunci nebunie...
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 August 2009