Oficial: Mansory modifica noul BMW Seria 7

Oficial: Mansory modifica noul BMW Seria 7
Da, este adevarat, cu pachetul de tuning pregatit de Mansory pentru noul BMW Seria 7 am facut cunostinta inca de la inceputul acestei luni, insa de abia acum este oficial. Asadar, pe langa noi fotografii, avem in fata noastra si o mana de informatii picante.
Distribuie pe Facebook

Cu un look despre care divizia elvetiana a tunerului german afirma ca livreaza o eleganta de neegalat, noul kit aerodinamic este disponibil pentru ambele versiuni ale impresionantului BMW Seria 7 - atat pentru varianta standard, cat si pentru modelul cu ampatament marit. Partea frontala preia o serie de inspiratii de la recent-lansatul pachet de tuning pentru BMW X5 si X6 M, remarcandu-se in special prin prizele uriase de aer ce ascund LED-uri pozitionate vertical. De asemenea, o noua grila si-a facut aparitia, in timp ce partea din spate este acum servita cu un nou spoiler, difuzor de aer, doua eleroane - unul pentru portbagaj, unul pentru plafon, si tips-uri cu design unic. Pachetul exterior este completat de jantele pe 22 inci, incaltate cu pneuri 265/35R22, respectiv 295/30R22.

Oficial: Mansory modifica noul BMW Seria 7

Sub capota, cei de la Mansory ofera o crestere de putere atat pentru versiunea 750, cat si pentru varianta 760. In cazul primeia, unitatea de control optimizata si noul filtru de aer cresc valorile maxime ale motorului V8 twin turbo pana la 490 cai putere si 720 Nm. Modelul de top cu motor V12 twin turbo de 6.0 litri se bucura acum de prezenta a nu mai putin de 640 cai putere si 920 Nm, indeajuns ca limuzina germana cu ampatament marit sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.2 secunde.

Oficial: Mansory modifica noul BMW Seria 7

In ceea ce priveste interiorul, viitorii clienti isi pot configura noul BMW Seria 7 dupa bunul plac. Indiferent ca este vorba de piele, Alcantara, lemn sau fibra de carbon, compania de tuning iti va respecta dorinta.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 7 by Mansory
mai multe