Opel Calibra tunat la pret de telefon mobil. Merita banii?

Opel Calibra tunat la pret de telefon mobil. Merita banii?
  • Acest Opel Calibra a fost inmatriculat pentru prima oara in 1997
  • Modelul german ascunde sub capota un motor de doi litri si 16V
  • Automobilul a primit de-a lungul timpului mai multe modificari
Distribuie pe Facebook

O Calibra modificata cap-coada, care a reusit sa atraga numeroase priviri la showroom-urile europene de tuning, este acum de vanzare in Olanda. Pentru pretul unui telefon mobil de ultima generatie.

Inmatriculat pentru prima oara in vara anului 1997, acest Opel Calibra DTM a suferit numeroase modificari de-a lungul timpului. In configuratia actuala, automobilul german se crede Optimus Prime, celebrul lider al Autobotilor.

Si chiar daca nu are niciun fel de legatura cu cel din urma, adevarul este ca modelul in doua portiere si cu motor aspirat de doi litri reuseste sa atraga numeroase priviri. In special datorita spoilerului fata cu prize uriase de aer si, totodata, eleronului de dimensiuni mai mult decat generoase de la nivelul spatelului.

Anuntul de vanzare al acestui Opel Calibra duce, din pacate, lipsa imaginilor interioare, insa vorbeste despre aer conditionat, scaune sport si geamuri cu actionare electrica. Plus airbag-uri pentru sofer si pasager, daca te intrebai cumva.

Dupa cum precizam si anterior, sub capota automobilului german se ascunde un propulsor aspirat cu capacitatea cilindrica de doi litri si 16 valve, cuplat la o cutie manuala cu cinci rapoarte. Potrivit actualului proprietar, modelul in doua portiere are aproximativ 235.000 de kilometri la bord si se da din lipsa de spatiu in garaj.

Pretul de achizitie este de doar 1.500 de euro, cam cat costa la momentul de fata un smartphone iPhone X in configuratia de top, cu spatiu de stocare de 256 GB.

Opel Calibra de vanzare

Opel Calibra de vanzare

Opel Calibra de vanzare

Opel Calibra de vanzare

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2018