Oricine cumpara acest BMW M5 da lovitura. Masina bavareza are MOTOR TURBO si peste 400 CP sub capota

  • Un american si-a scos la licitatie vechiul BMW M5
  • Automobilul are un motor turbo modificat de Dinan
  • Vanzarea se va incheia peste cinci zile si patru ore
Distribuie pe Facebook

Proprietarul automobilului fabricat la sfarsitul anilor '80 a primit pana la momentul de fata cinci oferte diferite. Cea mai mare dintre acestea se ridica la suma de 33.250 de euro.

Prezentat in fata lumii intregi cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Amsterdam in luna februarie a anului 1985, primul M5 din istoria companiei BMW gazduia in compartimentul motor o unitate aspirata cu sase pistoane in linie si capacitatea cilindrica de 3.5 litri.

Aceasta pana cand au venit americanii de la Dinan si au spus ca este rost de mai multi cai putere, specialistii celebrei companii de tuning de peste Ocean indesand astfel sub capota un sistem de supraalimentare pe baza de turbina: de unde si cei peste 400 CP prezenti la datorie.

BMW M5 Turbo de vanzare

BMW M5 Turbo de vanzare

BMW M5 Turbo de vanzare

Un astfel de exemplar se vinde la momentul de fata in orasul californian Duarte, proprietarul automobilului bavarez fabricat in urma cu exact trei decenii vorbind inclusiv despre o suspensie marca Dinan, dar si despre un rulaj de aproximativ 134.000 de kilometri.

Din punct de vedere estetic, respectivul BMW M5 E28 combina o caroserie de culoare neagra cu un set de jante Style 5 pe 17 inch, in timp ce interiorul pentru cinci persoane impresioneaza in special prin tapiteria din piele Natur, care arata chiar si in prezent ca noua.

Intr-un final, reteta automobilului bavarez modificat de americanii de la Dinan este completat de o cutie manuala cu cinci rapoarte, un sistem de tractiune spate, dar si cateva dotari de lux pentru 1988: aer conditionat, plus geamuri, oglinzi, scaune si trapa cu actionare electrica.

Pretul de achizitie al exemplarului scos de curand la vanzare in orasul californian Duarte ramane un mister, in sensul ca proprietarul a optat pentru o licitatie online - care, cu cinci zile si patru ore inainte de a luat sfarsit, a adunat cinci oferte, cea mai mare de 33.250 de dolari.

BMW M5 Turbo de vanzare

BMW M5 Turbo de vanzare

BMW M5 Turbo de vanzare

BMW M5 Turbo de vanzare

BMW M5 Turbo de vanzare

BMW M5 Turbo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (166) Poze BMW M5 Turbo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2018