Overfinch cauta 100 de insi carora sa le modifice Range Rover-ul Sport

Overfinch cauta 100 de insi carora sa le modifice Range Rover-ul Sport
  • Britanicii de la Overfinch au lansat un pachet de tuning pentru noul Range Rover Sport
  • Lista cu bunatati include numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si, bineinteles, estetic
  • In Marea Britanie, pretul automobilului complet porneste de la 87.995 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru cei care au pus mana pe un exemplar al ultimului Range Rover Sport. Popularul SUV al constructorului de automobile din Gaydon poate fi acum accesorizat cu un nou pachet de tuning, specialistii Overfinch trecandu-si si ei numele pe lista celor care s-au incumentat sa modifice modelul britanic.

Multumita tratamentului suferit, noul Range Rover Sport iese in evidenta printr-un aspect mai impunator ca oricand, prelungirea proeminente atasata spoilerului fata si difuzorul posterior de dimensiuni generoase, din fibra de carbon, indeplinindu-si cu brio misiunea primita.

Pragurile laterale restilizate si eleronul destinat plafonului, realizat din aceeasi fibra de carbon, joaca si ele un rol vital in cresterea nivelului de agresivitate vizuala, un astfel de lucru fiind valabil, de asemenea, si pentru jantele din aliaj in cinci spite, de pana la 23 de inch.

Range Rover Sport by OverfinchRange Rover Sport by Overfinch

Range Rover Sport by Overfinch

Imaginile si informatiile cu privire la modificarile de ordin interior lipsesc cu desavarsire, din pacate, pentru moment, oficialii Overfinch multumindu-se sa se limiteze la a afirma ca posesorii ultimei generatii a popularului SUV din Gaydon vor putea opta pentru tot felul de accesorii, materiale si culori, dupa cum le dicteaza gustul personal.

Disponibil in schimbul unei sume minime de 87.995 de lire sterline, cel mai nou proiect al celebrei companii britanice de tuning vine la pachet impreuna cu un V8 supraalimentat de cinci litri, unitatea cu pricina primind cateva imbunatatiri pentru plus de 42 CP sau, daca vrei, un total de 552 de cai putere.

Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h ar trebui sa coboare sub pragul celor cinci secunde, in timp ce sistemul de evacuare cu patru tobe esapamant proaspat instalat va juca un rol extrem de important in amplificarea senzatiei de extra-performanta.

Surprizele nu se opresc insa aici, cele doar 100 de exemplare ce urmeaza a fi fabricate anual reprezentand un alt argument aflat de partea noului Range Rover Sport de la Overfinch.

Range Rover Sport by Overfinch

Range Rover Sport by OverfinchRange Rover Sport by Overfinch

Range Rover Sport by Overfinch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Range Rover Sport by Overfinch
mai multe