Pachetul celor de la AC Schnitzer te va face sa iti doresti si mai mult BMW-ul M3 sau M4

  • Nemtii de la AC Schnitzer au lansat pachetul de tuning pentru BMW-ul M3 si M4
  • Acesta include un kit aerodinamic dar si un upgrade al calculatorului
  • Accesoriile kit-ului sunt fabricate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Tunerul german AC Schintzer a prezentat cel mai recent pachet de tuning pentru BMW-ul M3 si M4.

Modelele M3 si M4 ale constructorului din Munchen nu sunt doar printre cele mai dorite masini in randul fanilor marcii, ci si in randul tunerilor care se inghesuie sa isi arate maiestria pe sportivele germane.

BMW M3 si M4 by AC Schnitzer

Motivul principal este propulsorul turbo de 3.0 litri care poate fi foarte usor impins la limita. De aceea nemtii si-au indreptat in primul rand atentia catre acesta si multumita unui upgrade al ECU-ului, au reusit sa stoarca pana la 503 cai putere si 645 de Nm din motorul S55.

BMW M3 si M4 by AC Schnitzer

Nici sistemul de evacuare al masinii nu a fost lasat la voia intamplarii, astfel ca cei de la AC Schnitzer au imbunatatit putin clapeta de evacuare dar si sunetul facut de evacuare cu 4 iesiri.

BMW M3 si M4 by AC SchnitzerBMW M3 si M4 by AC Schnitzer

Pentru un control superior, clientul poate alege din doua suspensii puse la dispozitie de tunerul german. Prima dintre ele va cobora partea frontala cu pana la 25-30 de milimetri iar partea din spate intre 10 si 15 milimetri. Cea de-a doua, suspenisia reglabila RS coboara masina cu pana la 40 de milimetri in partea frontala si cu 30 de milimetri in partea din spate.

BMW M3 si M4 by AC Schnitzer

Exteriorul a fost imbracat intr-un kit aerodinamic compus din accesorii foarte usoare produse din fibra de carbon, printre care un spoiler fata cu splitter, aripioare laterale, aripa spate sau capacele oglinzilor.

BMW M3 si M4 by AC SchnitzerBMW M3 si M4 by AC Schnitzer

In interior piesele centrale sunt reprezentate de pedelalele si nuca schimbatorului de viteze din aluminiu sau de display-ul digital al treptelor de viteze.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW M3 si M4 by AC Schnitzer
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 August 2016