Pachetul de tuning costa cat 10 Dacii nou-noute. Supercarul britanic are acum 1.000 de cai putere

Pachetul de tuning costa cat 10 Dacii nou-noute. Supercarul britanic are acum 1.000 de cai putere
  • Productie limitata la 10 exemplare
  • Motorul V8 dezvolta acum 1000 de cai putere
  • Pachetul costa aproape 90.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

McLaren 720S a primit un nou pachet de tuning de la DMC. Cu toate accesoriile incluse, acesta costa aproape 90.000 de dolari iar productia va fi limitata la numai 10 exemplare.

Inafara de Senna, 720S este cel mai puternic McLaren de serie pe care banii il pot cumpara in acest moment. Supercarul britanic are un motor V8 de 4.0 litri twin-turbo care livreaza puntii spate 720 de cai putere si 770 Nm cuplu.

Masa proprie este de numai 1.437 de kilograme astfel ca suta de kilometri pe ora este atinsa in 2.9 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului se va opri in dreptul valorii de 341 de km/h.

Vorbim asadar despre o super masina pe care putine o pot egala din punct de vedere al performantelor. Insa tunerii au intotdeauna pregatit un pachet de imbunatatiri care sa o faca si mai atractiva.

DMC Rhein

Cel mai recent vine de la DMC si este botezat "Rhein". Productia va fi limitata la 10 exemplare si fiecare va fi unic din punct de vedere al nuantei exterioare. Majoritatea vor fi livrate pe piata asiatica, dar unele vor ajunge si in America de Nord, Elvetia, Rusia sau Dubai.

Pachetul propus de DMC include mai multe elemente de caroserie din fibra de carbon, cum ar fi spoiler-ul fata, pragurile, difuzorul de aer sau aripa spate fixa.

Tunerul s-a gandit sa imbunatateasca si performantele modelului 720S astfel ca acum motorul V8 twin-turbo dezvolta 1.000 de cai putere. Si asa cum spuneam mai sus, toti sunt livrati puntii spate.

DMC a publicat momentan o singura imagine cu noul Rhein 720S dar urmeaza o galerie foto completa in viitorul nu foarte indepartat. Cat despre pretul acestui pachet de tuning, este direct proportional cu exclusivitatea: 89.990 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe