Panda renaste in muntii Italiei

Panda renaste in muntii Italiei
Iata ca micutul Panda a renascut, de data aceasta in muntii Italiei. Fara complicatii, micul italian a fost trimis in munti, pentru o reeducare totala. Este cazul editiei lansate de tunerul Aznom, care a integrat spiritul muntilor (mai precis, a zonei din valea Aosta), in curajosul Fiat Panda 4x4.
Distribuie pe Facebook

Cum o vorba din popor spunea, lupul isi schimba haina, da naravul ba, iata ca micul Panda nu se afla departe de acest titlu, inima fiind la fel de blanda ca inainte, batand in ritmul de 1,3L 70 CP.

Cu adevarat unic a fost modul in care acest micut a fost customizat. Lana, lemn, piele naturala Panda Aznom a pastrat spiritul traditional al zonei Aosta.

Toate materialele interioare au primit o haina noua, ori din piele, ori din combinatii de lana Rosset, materiale obtinute prin metode pastrate in traditie in zona muntilor italieni.

Usi, panouri de usi, bord, volan, maneta de schimbator si cea de frana, scaune Absolut toate elementele interioare au primit o noua infatisare.

Nici la exterior modelul nu a fost privat de neobisnuitele materiale, lemnul regasindu-se in imbracamintea oglinzilor laterale sau a manerului de la portbagaj.

Jantele originale au fost inlocuite cu unele MAK de 14, la care se mai adauga un set de anvelope de iarna, intregind astfel imaginea unui automobil gandit special pentru promenade prelungite prin zona de munte.

Renumita firma italiana Valgrisa a realizat acest interior, costurile ridicandu-se in jurul sumei de 12,000  euro .

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Panda renaste in muntii Italiei
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2009