Pare greu de crezut, insa acesta este un Mercedes. Si va fi scos chiar weekend-ul viitor la vanzare

Pare greu de crezut, insa acesta este un Mercedes. Si va fi scos chiar weekend-ul viitor la vanzare
  • Pare greu de crezut, insa acesta este un Mercedes
  • Si va fi scos chiar weekend-ul viitor la vanzare
Distribuie pe Facebook

Reteta specifica exemplarului fabricat la inceputul anilor '80 cuprinde inclusiv cateva detalii exterioare placate cu aur real.

Sfarsitul saptamanii viitoare va transforma celebrul oras Las Vegas de peste Ocean, din Unite ale Americii, intr-un adevarat magnet pentru colectionarii de autoturisme din lumea intreaga. Printre orasele pe care faimoasa casa de licitatii Barrett-Jackson le va scoate la vanzare cu ocazia evenimentului organizat in perioada 17 - 19 a lunii iunie se numara si acest Mercedes 380 SL construit in anul 1981, potrivit anuntului oficial.

Finisata intr-o nuanta banala de negru, respectiva decapotabila se remarca printr-o caroseria realizata custom de compania Niko-Michael Coachworks.

Mercedes 380SL de vanzare

Noul set de blocuri optice, dar si roata de rezerva atasata portbagajului se numara printre principalele curiozitati si ciudatenii ale acestui Mercedes 380 SL, insa nu vor trece neobservate nici jantele pe 16 inch de la BBS, printre altele. Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv diferite detalii placate cu aur, dupa cum precizam si anterior, in timp ce plafonul retractabil automat a fost inlocuit cu unul manual.

De cealalta parte a portierelor, la interior, respectiva decapotabila a scapat complet neatinsa si tapiterie din piele neagra, aer conditionat s.a.m.d.

In plan tehnic, principalul element de atractie il reprezinta propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 3.8 litri, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu patru rapoarte. Pret de vanzare al acestui Mercedes 380 SL fabricat la inceputul anilor '80 si modificat ulterior de compania americana Niko-Michael Coachworks nu este decat un mister; nu la fel se poate spune si despre rulaj, mai mic de 3.218 kilometri.

Mercedes 380SL de vanzare

Mercedes 380SL de vanzare

Mercedes 380SL de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Mercedes 380SL de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2021