Pare greu de crezut, insa acesta-i un Mustang. Si se vinde cu 34.000 de dolari

Pare greu de crezut, insa acesta-i un Mustang. Si se vinde cu 34.000 de dolari
  • Pare greu de crezut, insa acesta-i un Mustang
  • Si se vinde cu 34.000 de dolari
  • Un benzinar aspirat desavarseste reteta Sabre SixTen
Distribuie pe Facebook

Un propulsor aspirat, pe benzina, desavarseste reteta cunoscuta sub numele de Sabre SixTen.

Privit din fata, arata exact ca un Morgan Aero GT din 2018. Farurile rotunde de Mini Cooper si grila frontala de provenienta Jaguar nu sunt insa nici pe departe singurele detalii care separa acest Ford Mustang de generatie a patra, vechi de aproape doua decenii si jumatate, de celelalte exemplare SN95 de pe strazi.

Sabre SixTen

Meniul exterior continua cu aripile laterale in stil 1930 si partea posterioara custom, ce se remarca in special prin... blocurile optice de Volvo XC90, evident - montate totusi pe orizontala.

La interior, acest Mustang din 1996 arata exact ca in ziua in care a parasit linia de productie a companiei Ford, cu o diferenta majora: nu mai ofera decat doua scaune, bancheta spate fiind acoperita de caroseria realizata din fibra de sticla. Ce este drept, in anuntul de vanzare se mai discuta si despre o noua tapiterie.

Acelasi material mai precizeaza si ca inedita creatie raspunde la numele de Sabre SixTen, a prins viata in 2013 si gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu sase cilindri, plus o cutie automata.

Sabre SixTen

Sabre SixTen

Sabre SixTen

Sabre SixTen

Sabre SixTen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Sabre SixTen
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2020