Pariu ca nu ghicesti ce masina este aceasta?

Pariu ca nu ghicesti ce masina este aceasta?
  • Un rus vrea 5.358 euro pe Volkswagen-ul sau Derby din 1979
  • Masina a suferit numeroase modificari de-a lungul timpului
  • Propulsia este asigurata de o unitate pe benzina, de 1.1 litri
Distribuie pe Facebook

Ce are doua usi, caroserie rosie si interior crem? Ar putea fi orice, tocmai de aceea tinem sa precizam ca meniul din cazul de fata mai include si o pereche de Lambo Doors, jante din aliaj pe 15 inch, plus sistem audio de inalta fidelitate.

Nu te-ai prins inca despre ce este vorba? Sa stii ca nu este nici un fel de rusine, noi te intelegem perfect. Anumite tuninguri fac imposibila recunoasterea unei masini, modificarile operate la nivelul caroseriei transformand complet acest Volkswagen Derby din 1979.

Dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, masina germana vina la pachet alaturi de o caroserie rosie, servita de un kit aerodinamic proeminent si o pereche de Lambo Doors. Nu lipsesc din meniu nici blocurile optice complet restilizate, jantele din aliaj - ce masoara numai 15 inch, ce-i drept - sau evacuarea cu patru tobe de esapament, o lista cu imbunatatiri la fel de impresionanta facandu-si aparitia si la nivel interior.

Intr-o alta ordine de idei, pasagerii acestui Volkswagen Derby din 1979 se vor destinde cu numeroase insertii de piele crem, senzatia de lux fiind amplificata de omniprezentele cusaturi realizate sub forma de carouri. Fanii muzicii de calitate nu au fost nici ei uitati, acestia avand la dispozitie un sistem audio de inalta fidelitate, ce aduce in prim plan un amplificator de 1.200 W.

Motorul a fost si el imbunatatit, de asemenea, cu piese dintre cele mai calitative, puterea unitatii de 1.1 litri ramand, din pacate, o mare necunoscuta. Tinand insa cont de agresivitatea exteriorului, respectiv rafinamentul interiorului, ne asteptam la cel putin 500 de cai putere. Drept urmare, masina germana este un adevarat chilipir la 5.358 euro, atata cat cere proprietarul sau...

Volkswagen Derby tunat

Volkswagen Derby tunat


Volkswagen Derby tunat

Volkswagen Derby tunat

Volkswagen Derby tunat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Volkswagen Derby tunat
mai multe