Pentru ei, Pastele a venit mai devreme. Surpriza unei companii celebre pentru posesorii acestei masini

Pentru ei, Pastele a venit mai devreme. Surpriza unei companii celebre pentru posesorii acestei masini
  • Germanii de la ABT au lansat un nou tuning pentru vechiul Golf
  • Compacta Volkswagen a primit atat imbunatatiri tehnice, cat si estetice
  • Puterea maxima a crescut pana la 400 CP in cazul versiunii de top R
Distribuie pe Facebook

Proaspat lansata pe continentul european, versiunea imbunatatita a modelului Volkswagen Golf vine cu mai multe plusuri la nivel tehnic, estetic si chiar tehnologic.

Nici posesorii variantei originale nu au insa motive sa fie suparati, celebra companie germana ABT Sportsline anuntand in urma cu doar cateva momente un nou pachet de tuning pentru vechea compacta din Wolfsburg.

Disponibila in schimbul unui pret special de aproximativ 2.000 de euro, reteta vizuala consta atat intr-un set de prelungiri pentru spoilere fata si spate, respectiv pragurile laterale, cat si intr-o toba (de esapament) sport.

VW Golf VII de la ABT

Apoi, daca vor mai mult de-atat, persoanele cu un Volkswagen Golf VII pre-facelift in parcare pot opta si pentru jante din aliaj cu design in cinci sau mai multe spite, al caror diamentru ajunge variaza intre 18 si 20 de inch.

Operatiunea de (re)intinerire a compactei germane este continuata de specialistii celebrei companii de tuning din Kempten cu surplusul de putere si performanta destinat anumitor propulsoare din cadrul gamei de motorizari.

Mai exact, potrivit comunicatului dat de ABT Sportsline, unitatile 'normale' pe motorina vor ajunge sa ofere 180 CP, in timp ce versiunea GTD va sari de pragul celor 200 de cai putere, aceasta urmand sa urce pana la 210 CP.

Cu 210 de cai putere sub capota se mandresc, mai nou, si motoarele 'conventionale' pe benzina, pe cand varianta GTI a modelului Volkswagen Golf VII pre-facelift ajunge sa depaseasca R-ul standard cu aproximativ 15 CP.

In schimb, odata ajuns pe mainile specialistilor celebrei companii germane de tuning, acelasi R propune o putere maxima de 400 CP - sau, daca vrei, cu 20 de cai putere mai putin decat un BMW M3 cu motor V8 de patru litri.

VW Golf VII de la ABT

VW Golf VII de la ABT

VW Golf VII de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze VW Golf VII de la ABT
mai multe