Perfect pentru familiile... grabite: Germanii vin cu un RS6 de 695 CP si 330 km/h

Perfect pentru familiile... grabite: Germanii vin cu un RS6 de 695 CP si 330 km/h
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat actualului Audi RS6 Avant vine de la Schmidt Revolution
  • Propunerea celebrei companii germane acopera atat departamentul tehnic, cat si pe cel estetic
  • Clientii pot opta pentru un camuflaj exterior, o pereche de jante pe 21 inch, dar si 695 cai putere
Distribuie pe Facebook

Atunci cand nu sunt preocupati cu proiectarea vreunui nou model de janta, germanii de la Schmidt Revolution prefera sa isi incarce timpul liber cu masini pe care sa le modifice cap-coada.

Cel mai recent proiect al companiei are la baza Audi-ul RS6 Avant, super-break-ul producatorului de automobile din Ingolstadt iesind acum in evidenta printr-un plus considerabil de agresivitate vizuala.

Daca folia exterioara, respectiv jantele (proprii) pe 21 inch nu sunt insa indeajuns pentru a-ti satisface pofta de tuning, atunci afla ca meniul propus de specialistii Schmidt Revolution mai include si o suspensie KW de tip coilover.

Audi RS6 Avant by Schmidt RevolutionAudi RS6 Avant by Schmidt Revolution

Iar acesta-i doar inceputul, rolul de atractie principala revenindu-i de departe, fara doar si poate, pachetului de performanta compus dintr-o optimizare a unitatii de control si un sistem de evacuare cu valve controlabile.

Adica (toate) acele imbunatatiri necesare pentru ca unitatea V8 bi-turbo de patru litri sa livreze rotilor un total de 695 cai putere, iar acul vitezometrului sa urce de-aceasta data pana la 330 kilometri pe ora.

Si nu, nu avem nici un fel de idee despre modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, insa detinem absolut toate informatiile despre costul modificarilor operate.

Intr-o alta ordine de idei, posesorii de Audi RS6 Avant aflati in cautarea unui tratament similar vor fi nevoiti sa scoata din buzunare, in ordine crescatoare, 799 de euro pentru suspensia coilover...

... 1.899 de euro pentru camuflajul exterior, 3.499 de euro pentru resoftarea unitatii de control, 3.999 de euro pentru setul de jante si, nu in ultimul rand, 4.299 de euro pentru sistemul de evacuare cu valve controlabile.

Nu ai apucat inca sa pui mana pe un exemplar al super-break-ului din Ingolstadt? Nici o problema, productia actualei generatii se afla (inca) in deplina desfasurare. Ba chiar mai mult de-atat, modelul german de inalta performanta a primit recent un facelift. Inclusiv la nivelul pretului sau de achizitie, care porneste cum de la suma de... 110.000 euro.

Audi RS6 Avant by Schmidt Revolution

Audi RS6 Avant by Schmidt Revolution

Audi RS6 Avant by Schmidt Revolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi RS6 Avant by Schmidt Revolution
mai multe