Politia a primit un Porsche de 133.000 de euro modificat cap-coada

Politia a primit un Porsche de 133.000 de euro modificat cap-coada
  • Politia a primit un Porsche...
  • ... de 133.000 de euro modificat cap-coada
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata culmineaza cu noul pachet aerodinamic de la exterior, insa din peisaj nu lipsesc nici upgrade-urile de la nivelul departamentului interior, printre altele.

Organizata in perioada 27 noiembrie - 5 decembrie, editia din acest an a celebrului eveniment Essen Motor Show a continuat traditia promovarii modificarilor cu cap. Lansata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate si sustinuta de autoritatile germane, faimoasa campanie Tune it! Safe! are, in 2021, in rol principal un Porsche.

TechArt 992 de politie

TechArt 992 de politie

TechArt 992 de politie

Trecut prin mainile specialistilor TechArt, respectivul 911 Targa 4 impresioneaza in special prin noul pachet aerodinamic de la nivelul departamentului exterior, format din spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente si, daca mai trebuia precizat, un eleron subtil pentru capota motorului.

Lista atractiilor principale continua cu jantele din aliaj de dimensiuni generoase si, inutil de mentionat, costumatia specifica unei masini de politie. De cealalta parte a portierelor, la interior, urmatorul Porsche beneficiaza si de un volan sport cu parte inferioara plata, de perforatii sub forma de steag de curse pentru unele detalii etc.

In plan tehnic, cu exceptia instalarii unor noi arcuri, specialistii TechArt nu au oferit nicio alta imbunatatire, cu respectivul 911 Targa 4 bucurandu-se in continuare de o unitate twin-turbo cu sase cilindri, de trei litri si undeva in jurul a 385 de cai putere, suficient pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.4 secunde.

TechArt 992 de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze TechArt 992 de politie
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2021