Politia din Dubai primeste o noua jucarie. VEZI AICI DESPRE CE E VORBA!

  • Politia din Dubai primeste un Mercedes G63 modificat de Brabus
  • Valorile maxime totalizeaza 700 cai putere si 960 Newton-Metri
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Politia din Dubai continua cu achizitiile sale excentrice si ne dezvaluie astazi cea mai noua jucarie a sa: un exemplar Mercedes G63 AMG de ultima generatie, modificat de Brabus si inzestrat de catre acestia cu aproximativ 700 cai putere.

In cazul in care insula artificiala in forma de palmier sau cea mai inalta cladire din lume nu sunt indeajuns pentru a-ti satisface "foamea" turistica, emiratul Dubai mai are si alte surprize pregatite special pentru tine. Ca de exemplu cea mai impresionanta flota de automobile de politie vazuta vreodata. O flota ce include exemplare precum Mercedes SLS AMG, Bentley Continental GT, Ferrari FF, Lamborghini Aventador LP700-4 si chiar... Aston Martin One-77!

BRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politie

BRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politieBRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politie

Iar acestea nu sunt singurele atractii principale. Recent, Politia din Dubai si-a completat colectia cu un nou automobil. Un automobil care nu doar ca ofera performante caracteristice unui model sport, ci care se poate lauda si cu capabilitati demne de un... tanc. Asadar, dupa cu precizam ceva mai sus, este vorba despre un exemplar Mercedes G63 AMG de ultima generatie, modificat de Brabus si inzestrat de catre acestia cu un propulsor V8 twin-turbo de 5.5 litri, capabil sa puna celui aflat la volan nu mai putin de 700 cai putere si 960 Newton-Metri! Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in mai putin de cinci secunde, in timp ce viteza maxima se invarte in jurul a 240 kilometri pe ora.

BRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politieBRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politie

BRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politie

Alte detalii remarcabile de a caror prezenta se mai bucura noul "angajat" al Politie din Dubai includ suspensie pneumatica reglabila in doua moduri (confort sau sport), sistem de evacuare cu tips-uri cromate, un nou kit aerodinamic, jante cu dimensiuni de pana la 23 de inci, plus numeroase accesorii interioare - printre care si piele in doua culori.

BRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politieBRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BRABUS B63S - 700 WIDESTAR de politie
mai multe