Porsche 964 by DP MOTORSPORT: Cand clasicul se impleteste cu modernul

Porsche 964 by DP MOTORSPORT: Cand clasicul se impleteste cu modernul
  • Cel mai nou proiect de tuning DP MOTORSPORT are la baza un Porsche 964
  • Iconicul automobil german a fost intai restaurat, iar apoi modificat
  • Propulsia va fi asigurata de-acum incolo de o unitate de 3.8 litri si 330 CP
Distribuie pe Facebook

Aflat in cautare de ajutor pentru vechiul sau prieten, posesorul unui Porsche 964 a ajuns in cele din urma pe mainile specialistilor DP MOTORSPORT. Si mare noroc a avut, daca tinem cont de rezultatul final.

Astfel, odata scapat de urmele ce au venit odata cu trecerea timpului, iconicul automobil german a fost imbracat intr-o uniforma in verde si negru mat, retusurile aplicate kitului aerodinamic si jantele Fuchs livrate in compania unor anvelope cu dimensiuni de pana la 255/50 ZR17 completand senzatia de (extra) sportivitate. Ajutate fiind si de numeroasele stickere cu Bilstein, Bosch si Dunlop - printre altele, bineinteles.

Porsche 964 by DP MOTORSPORTPorsche 964 by DP MOTORSPORT

Porsche 964 by DP MOTORSPORT

Deloc surprizantor, tema racing prezenta la nivel de exterior se extinde si la nivelul de interior, lista cu modificarile suferite de acest Porsche 964 culminand cu roll cage-ul finisat in acelasi verde lime precum cel ce decoreaza liniile si formele clasice ale caroseriei. Si totusi, asta nu inseamna neaparat ca volanul Momo in trei spite sau scaunele fata accesorizate cu centuri in patru puncte vor trece complet neobservate. Nu, nicidecum.

Cea mai importanta imbunatatire operata de specialistii DP MOTORSPORT a fost insa ascunsa de privirile curiosilor, iconicul automobil german venind acum la pachet impreuna cu o motorizare de 3.8 litri si 330 CP. Oficialii celebrei companii de tuning din Overath ofera o solutie chiar si pentru cei care nu au nevoie de atata putere, ce consta intr-un motor de 3.6 litri si 290 de cai.

Pentru acei posesori de Porsche 964 interesati de un astfel de tratament, tinem sa precizam ca pretul meniului complet nu a fost inca publicat, specialistii DP MOTORSPORT preferand sa afirme in schimba ca foaia cu ingrediente magice mai include si o suspensie de tip coilover, ajustabila in noua moduri posibile.

Porsche 964 by DP MOTORSPORT

Porsche 964 by DP MOTORSPORTPorsche 964 by DP MOTORSPORT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Porsche 964 by DP MOTORSPORT
mai multe