Porsche 997 Turbo by Vilner propune o explozie de negru si rosu

  • Cel mai nou proiect de tuning marca Vilner are la baza un Porsche 997 Turbo
  • Compania bulgara propune o combinatie de piele, fibra de carbon si alcantara
Distribuie pe Facebook

O noua generatie a legendarului Porsche 911 Turbo a captat de curand atentia tuturor iubitorilor de automobile sport, insa adevarul este ca nici despre modelul anterior nu se poate spune ca si-a pierdut farmecul.

In cazul in care te numeri totusi printre cei care cauta o metoda de reimprospatare a propriului Porsche 997 Turbo, atunci afla ca industria tuningului este extrem de generoasa din acest punct de vedere. Indiferent de aspectul pe care doresti "sa-l readuci la viata".

Modificarile exterioare, respectiv imbunatatirile de ordin tehnic le lasam insa pentru altadata, exemplarul implicat in cazul de fata fiind transformat doar la nivel de interior. Transformat complet, cu ajutorul specialistilor bulgari din cadrul companiei Vilner, mai exact.

Porsche 911 Turbo by Vilner

Porsche 911 Turbo by VilnerPorsche 911 Turbo by Vilner

Intr-o alta ordine de idei, intreg cockpitul supercarului din Stuttgart a fost imbracat intr-o combinatie clasica de negru si rosu, insertiile de piele si accentele de Alcantara intalnite de jur imprejur venind la pachet alaturi de o pereche de cusaturi contrastante.

Si nu numai, meniul pregatit de specialistii Vilner pentru posesorul acestui Porsche 997 Turbo incluzand, de asemenea, si cateva ornamente realizate din fibra de carbon, respectiv un volan sport cu design in trei spite si parte inferioara plata.

Lista cu modificari si imbunatatiri operate se opreste pentru moment aici, drept pentru care tinem sa reamintim ca supercarul german este pus in miscare de un propulsor bi-turbo de 3.8 litri, 480 cai putere si 620 Newton-Metri.

O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza oferta tehnica livrata in standard, cei care visau la un plus de performanta fiind invitati sa bifeze transmisia Tiptronic S intalnita printre dotarile optionale.

Porsche 911 Turbo by Vilner

Porsche 911 Turbo by VilnerPorsche 911 Turbo by VilnerPorsche 911 Turbo by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Porsche 911 Turbo by Vilner
mai multe