Posaidon anunta un tuning traznet pentru Mercedes AMG GT: 700 CP si 349 km/h

Posaidon anunta un tuning traznet pentru Mercedes AMG GT: 700 CP si 349 km/h
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului AMG GT S vine de la Posaidon
  • Supercarul german promite un total de 700 CP multumita modificarilor suferite
  • Acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza acum in numai 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Industria tuningului marcheaza o noua premiera alaturi de Mercedes AMG GT S, supercarul german ajungand sa livreze 700 CP si 750 Nm multumita specialistior Posaidon.

Poate ca nu ofera la fel de multa putere precum un Koenigsegg Agera One:1 si nu accelereaza la fel de repede pana la suta ca un Bugatti Veyron Super Sport, insa noul Mercedes AMG GT S nu este nici pe departe cel mai lent automobil al planetei.

Ba dimpotriva: multumita celor 510 CP si 650 Nm pe care cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj ii livreaza exclusiv rotilor spate, supercarul german reuseste sa mute acul vitezometrului pana la o viteza maxima de 310 kilometri pe ora.

Si totusi, in ciuda performantelor sale deloc neglijabile, inlocuitorul spiritual al iconicului SLS a tot primit numeroase modificari de-a lungul ultimei perioade de timp. Cel mai interesant pachet de tuning dintre toate ni se prezinta insa abia astazi.

Mercedes AMG GT de la PosaidonMercedes AMG GT de la Posaidon

Mercedes AMG GT de la Posaidon

Purtand semnatura specialistilor Posaidon, meniul cu pricina include doua turbine imbunatatite, plus un intercooler crescut in dimensiuni. Nu lipsesc insa din peisaj nici sistemul de evacuare sport sau unitatea de control a motorului V8 bi-turbo optimizata.

Optimizata a fost si cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj anterior mentionata, cei 700 de cai putere si 750 de Newton-Metri intalniti acum in cadrul fisei cu specificatii tehnice aducand primii 100 km/h dupa aproximativ 3.2 secunde.

Mult mai impresionanta este valoarea din dreptul vitezei maxime, noul Mercedes AMG GT S de la Posaidon reusind sa accelereze pana la 349 de kilometri pe ora - performanta similara celei reusite de italianul Lamborghini Aventador LP700-4.

La ce pret se ridica tratamentul suferit de supercarul german? Ei bine, din pacate, aceasta intrebare ramane pentru moment fara un raspuns concret. Stim, in schimb, ca in interiorul pachetului de tuing din cazul de fata se mai regaseste si optiunea dezactivarii permanente a tehnologiei start/stop, respectiv posibilitatea integrarii unui detector de radar la nivelul sistemului de infotainment COMAND.

Mercedes AMG GT de la Posaidon

Mercedes AMG GT de la PosaidonMercedes AMG GT de la Posaidon

Mercedes AMG GT de la Posaidon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes AMG GT de la Posaidon
mai multe