Poti sa uiti de orice S-Class AMG sau Seria 7 M. TopCar urmeaza sa duca vechiul S8 Plus in 900 de cai

  • TopCar a anuntat un nou pachet de tuning pentru Audi S8 Plus
  • Limuzina germana ar putea beneficia de 900 de cai putere
  • Momentan este capabila de 605 cai si 750 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Rusii de la TopCar readuc in lumina reflectoarelor "vechiul" Audi S8 Plus care ar putea primi mai multe imbunatatiri estetice, dar si 900 de cai dezvoltat de unitatea V8 twin-turbo. Toate acestea datorita unui pachet de tuning botezat RS900.

Nemtii de la Audi sunt asteptati sa lanseze o versiune de performanta pentru noua generatie A8, lansata cu putin timp in urma cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, insa pana atunci "vechiul" S8 Plus ramane cea mai puternica limuzina a brand-ului din Ingolstadt.

Imagine teaser Audi S8 Plus RS900

Sub capota avem o unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri, care transmite ambelor punti nu mai putin de 605 cai putere si 750 Nm cuplu, transmisi prin intermediul unei cutii automate de viteze. In ciuda greutatii deloc neglijabile, A8 Plus atinge 100 de kilometri pe ora in doar 3,8 secunde, mai rapid decat multe masini sport cu traditie.

Imagine teaser Audi S8 Plus RS900

Pentru rusii de la TopCar insa, aceste valori nu sunt deloc de ajuns. Acestia tocmai au publicat o imagine teaser, care anunta un nou pachet de tuning botezat simplu, RS900. Din pacate, tunerul nu a oferit mai multe detalii, insa daca e sa ne luam dupa nume si mai ales, dupa trend, acel "900" ar putea trada numarul de cai putere pe care ii va dezvolta unitatea V8.

Imagine teaser Audi S8 Plus RS900

Cei 300 de cai in plus s-ar putea dovedi numai buni pentru limuzina de aproape doua tone. Viteza maxima ar urma sa creasca la peste 300 de km/h, iar cu pedala de acceleratie la podea, repriza 0-100 de km/h ar putea scadea pana in jurul a 3 secunde.

Imagine teaser Audi S8 Plus RS900

Pe langa aceste modificari tehnice, specialistii TopCar mai ofera si cateva imbunatatiri estetice. Avem inclusiv un splitter fata, un set de jante nou, difuzor de aer in spate pentru o apasare optima la sol si nu in ultimul rand, iesiri dreptunghiulare pentru sistemul de evacuare, care cel mai probabil va fi schimbat la randul lui.

Imagine teaser Audi S8 Plus RS900

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Imagine teaser Audi S8 Plus RS900
mai multe