PP-Performance se alatura petrecerii cu un Mercedes C63 AMG S de 610 CP

PP-Performance se alatura petrecerii cu un Mercedes C63 AMG S de 610 CP
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului C63 AMG S vine de la PP-Performance
  • Specialistii germani ofera un plus de 100 CP prin intermediul unei unitati de control optimizate
  • Clientii pot opta si pentru o evacuare fara catalizataore, care aduce alti 33 cai putere
Distribuie pe Facebook

PP-Performance este numele celei mai noi companii de tuning care s-a incumetat sa ia la modificat ultima generatie a modelului C63 AMG.

Asemeni conationalilor si, totodata, rivalilor de la DTE-Systems, Brabus, Carlsson sau Wimmer RS, specialistii din cadrul atelierului PP-Performance s-au concentrat in special asupra V8-ului bi-turbo de patru litri si 510 de cai putere, care propulseaza automobilul german de inalta performanta pana la o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Principala imbunatatire consta, si in cazul de fata, intr-o optimizare a unitatii de control, operatiune care urca cifrele si numerele prezente la datorie cu aproximativ 103 CP si 69 Nm. Drept urmare, comparativ cu momentul iesirii sale de pe portile fabricii, Mercedes-ul C63 AMG S luat la modificat se poate lauda acum cu un total de 613 cai putere si 769 Newton-Metri.

Mercedes C63 AMG S by PP-Performance

Mercedes C63 AMG S by PP-Performance

Astfel, multumita unei investitii de numai 2.899 euro, automobilul german de inalta performanta reuseste sa accelereze, mai nou, de la 0 la 100 km/h in doar 3.59 secunde, ceea ce reprezinta o imbunatatire de aproximativ 0.4 secunde comparativ cu modelul standard. Nici valoarea din dreptul vitezei maxime nu se lasa insa mai prejos si creste pana la 307 kilometri pe ora.

Lasam insa in urma V8-ul bi-turbo ascuns sub capota Mercedes-ului C63 AMG S si ne indreptam atentia catre cel livrat la pachet alaturi de supercarul AMG GT S, impins catre 610 CP si 765 Nm prin intermediul aceleiasi unitati de control optimizate. In cazul de fata totusi, sprintul 0 - 100 km/h dureaza numai 3.4 secunde, pe cand viteza maxima este de 324 kilometri pe ora.

Pretul operatiunii cu pricina se ridica si de-aceasta data la 2.899 euro, cei care inca mai au bani de cheluit fiind invitati de specialistii PP-Performance sa opteze si pentru un filtru de aer racing (199 euro), dar si pentru un sistem de evacuare "usurat" de catalizatoare - care ofera alti 33 de cai putere in schimbul unei 2.499 de euro.

Mercedes C63 AMG S by PP-Performance

Mercedes C63 AMG S by PP-Performance

Mercedes C63 AMG S by PP-Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes C63 AMG S by PP-Performance
mai multe