Premiera mondiala in lumea tuningului: A fost clonat primul Lamborghini Aventador!

Premiera mondiala in lumea tuningului: A fost clonat primul Lamborghini Aventador!
Iubitorii replicilor auto din intreaga lume vor tresari la auzul vestii ca lista cu modele clonate de diverse companii de tuning se imbogateste cu un nou reprezentant. Si nu chiar cu un oarecare reprezentant, ci cu unul de seama: Lamborghini Aventador LP700-4.
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de majoritatea replicilor, care au la baza fie un Pontiac Fiero, fie o Toyota MR2 sau fie doar o adunatura de fiare vechi, cea mai noua clona a unui supercar celebru iesita din laboratoarele de tuning se lauda cu sasiul unui Holden - vorbim cel mai probabil de un Holden Monaro de generatie a treia, si prezenta sub capota a unui propulsor destul de potent. Nu avem de-a face chiar cu un V12 de 6.5 litri si 700 cai putere, insa nici V8-ul LS1 de circa 400 CP pentru care s-a optat in cazul de fata nu suna mai rau.

Asta pe plan tehnic. In ceea ce priveste partea estetica, cuvintele sunt de prisos. Si cu toate acestea, spre surprinderea noastra, ingrozitorul proiect a reusit sa adune de partea sa cativa adepti, licitatia organizata pe ebay pentru vinderea acestei replici de Lamborghini Aventador LP700-4 adunand pana in prezent aproximativ 17 ofertanti si o suma totala de 46.100 dolari.

O risipa totala, daca tinem cont de ceea ce vedem in filmuletele de mai jos.

Replica Lamborghini Aventador 1



Replica Lamborghini Aventador 2

Distribuie pe Facebook
mai multe