Primul BMW M3 F80 din SUA vine la pachet cu 580 CP si 845 Nm

Primul BMW M3 F80 din SUA vine la pachet cu 580 CP si 845 Nm
  • Primul BMW M3 (F80) Sedan din SUA a servit drept obiect de studiu mai multor tuneri
  • Exemplarul cu pricina se lauda acum cu un total de 580 cai putere si 845 Newton-Metri
  • Lista cu bunatati include si arcuri sport, jante forjate, plus frane Brembo Big Brake Kit
Distribuie pe Facebook

Sa detii primul BMW M3 F80 din SUA iti confera un intreg set de avantaje si beneficii, marile companii ale industriei americane ingramadindu-se cu gratuitati si reduceri pentru a-i ajuta cu dezvoltarea si testarea viitoarelor pachete de tuning.

Detinut de Josh Shokri, fondatorul clubului auto californian "Speed District", primul BMW M3 (F80) Sedan livrat pe piata din Statele Unite a servit drept obiect de studiu mai multor companii importante ale industriei tuningului, printre imbunatatirile primite drept recompensa de automobilul bavarez de inalta performanta numarandu-se si o crestere a valorilor maxime pana la un total de 580 cai putere si 845 Newton-Metri.

BMW M3 by MORR Wheels

BMW M3 by MORR WheelsBMW M3 by MORR WheelsBMW M3 by MORR Wheels

Lista cu bunatati mai include la momentul actual si o pereche de arcuri sport H&R, plus un set de jante forjate marca si modelul MORR VS52 Competition, meniul incheindu-se in cele din urma cu sistemul de franare Brembo din gama Big Brake Kit, ce se lauda cu discuri pe 380 milimetri si etriere cu sase, respectiv patru pistonase (fata / spate).

Ramane de vazut ce surprize ii va mai rezerva viitorul primului BMW M3 (F80) Sedan livrat pe piata din Statele Unite insa, pana atunci, reamintim ca automobilul bavarez de inalta performanta are un pret de pornire de 62.000 de dolari. In schimbul acestei sume, clientii americani primesc un motor bi-turbo de trei litri si 425 cai putere, ce lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate cu diferential activ.

Meniul standard mai propune, de asemenea, si un kit aerodinamic agresiv stilizat oferit in compania unui plafon realizat din fibra de carbon, vestile bune continuand cu greutatea de aproximativ 1.605 kilograme si cele numai 4.1 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 96 kilometri pe ora.

BMW M3 by MORR Wheels

BMW M3 by MORR Wheels

BMW M3 by MORR Wheels

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 by MORR Wheels
mai multe