Primul Bugatti Chiron tunat din lume. Cati CAI are acum bolidul cu motor W16 quad-turbo

  • Primul tuning pentru noul Bugatti Chiron vine de la Mansory
  • Tratamentul Centuria include numeroase modificari estetice
  • Motorul cu 16 cilindri dezvolta in continuare 1.500 CP
Distribuie pe Facebook

Editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show a marcat debutul unei premiere majore. Noul Mansory Centuria este primult Bugatti Chiron tunat de pe planeta Pamant.

Instotit pe strazi de o motorizare cu 16 cilindri si nu mai putin de patru turbine, care dezvolta undeva in jurul a 1.500 de cai putere, noul Bugatti Chiron pare genul de automobil care nu mai are nevoie de niciun fel de tuning.

Nimic mai gresit, si-au spus germanii de la Mansory, care prezinta cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Geneva primul exemplar tunat al modelului de 2.4 milione de euro, pret net.

Botezat Centuria, respectivul proiect de tuning gazduieste numeroase panouri din carbon forjat la nivelul caroseriei, pachetul exterior continuand cu noi spoilere fata si spate, plus jante din aliaj cu un design complet nou.

Pe langa toate acestea, tratamentul Mansory pentru Bugatti Chiron mai include si o priza de aer pentru plafon, praguri laterale proeminente si chiar diferite accesorii la nivelul interiorului care poate gazdui doar doua persoane.

Sub capota, proiectul Centuria nu aduce niciun fel de imbunatatire, astfel ca propulsia este asigurata si in cazul de fata de o motorizare cu 16 cilindri si nu mai putin de patru turbine, care dezvolta 1.500 de cai putere.

Detaliile referitoare la pretul acestui pachet de tuning lipsesc cu desavarsire, compania germana refuzand sa comenteze si daca modificarile cu pricina vor fi oferite pentru o perioada limitata de timp ori fara masura.

In loc de incheiere, tinem sa reamintim ca Mansory nu se afla nici pe departe la prima experienta cu modelele Bugatti, tunerul oferind anterior diverse accesorii - atat tehnice, cat si estetice, pentru Veyron (vezi Vivere si Vincero).

Bugatti Chiron tunat de Mansory

Bugatti Chiron tunat de Mansory

Bugatti Chiron tunat de Mansory

Bugatti Chiron tunat de Mansory

Bugatti Chiron tunat de Mansory

Bugatti Chiron tunat de Mansory

Bugatti Chiron tunat de Mansory

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Bugatti Chiron tunat de Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2019