Primul tuning pentru cel mai puternic SUV diesel al planetei. Care sunt rezultatele

Primul tuning pentru cel mai puternic SUV diesel al planetei. Care sunt rezultatele
  • JE Design anunta primul pachet de tuning destinat noului Audi SQ7 TDI
  • Compania germana propune un total de 522 CP, plus numeroase imbunatatiri estetice
  • Modul in care au evoluat performantele SUV-ului german ramane un mister
Distribuie pe Facebook

Compania germana JE Design anunta primul pachet de tuning destinat noului Audi SQ7 TDI. Tratamentul prescris de specialistii Leingarten cuprinde atat modificari tehnice, cat si estetice.

Ascunde sub capota un motor V8 de 435 de cai putere si are nevoie de numai 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora. Cu astfel de cifre si numere in dotare, noul Audi SQ7 TDI ocupa prima pozitie in topul celor mai performante SUV-uri diesel ale momentului.

Impresionant, nu-i asa? Nu si pentru germanii de la JE Design, care lucreaza deja la un prim pachet de tuning pentru proaspat lansatul automobil din Ingolstadt. Principala atractie a meniului cu pricina va consta in tratamentul aplicat propulsorului de patru dotat inclusiv cu compresor electric, tratament care propune sa aduca un plus de 87 CP sau, daca vrei, un total de 522 de cai putere.

Audi SQ7 TDI de la JE DesignAudi SQ7 TDI de la JE Design

Cuplul maxim ramane un mister, insa nu ar fi de mirare ca noul Audi SQ7 TDI sa ajunga la (cel putin) 1.000 de Newton-Metri dupa vizita facuta germanilor de la JE Design. De vazut ramane si modul in care vor evolua valorile din dreptul sprintului 0 - 100 km/h, respectiv vitezei de top.

Pentru cei care vor sa scoata in evidenta performantele SUV-ului din dotare, primul pachet de tuning destinat proaspat lansatului automobil din Ingolstadt cuprinde si o serie de imbunatatiri estetice, precum spoilere fata si spate agresiv stilizate, extensii generoase pentru aripile si pragurile laterale, dar si o pereche de eleroane mai mult sau mai putin subtile pentru luneta, respectiv portbagaj.

Jantele din aliaj cu design in cinci spite si dimensiuni de 22 inch pun capat listei cu modificari exterioare, schimbarile interioare lipsind cu desavarsire pentru moment. Nu ca noul Audi SQ7 TDI ar duce lipsa de ceva atunci cand vine vorba despre materiale, ornamente sau dotari.

Audi SQ7 TDI de la JE Design

Audi SQ7 TDI de la JE Design

Audi SQ7 TDI de la JE Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi SQ7 TDI de la JE Design
mai multe