Prindiville isi inchipuie un tuning pentru Lamborghini Aventador J

Prindiville isi inchipuie un tuning pentru Lamborghini Aventador J
Desi este greu de crezut ca primul si, de altfel, singurul Lamborghini Aventador J construit vreodata va sfarsi prin a fi modificat, britanicii de la Prindiville asteapta cu nerabdare oportunitatea de a-si lasa amprenta asupra exclusivistei creatii a constructorului din Sant'Agata Bolognese.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Lamborghini Aventador J poate fi confundat - cel putin la prima vedere, cu un avion de vanatoare ratacit pe drumurile publice. Liniile extreme ce compun partea frontala, formele vulgare ce se regasesc in partea din spate, inlaturarea parbrizului, respectiv a plafonului si cockpitul 'despicat' in doua de nesfarsita consola centrala, toate aceste detalii sunt vinovate pentru crearea unei astfel de impresii radicale.

Intr-o alta ordine de idei, se poate spune ca atelierele de design din Sant'Agata Bolognese au dat nastere unuia dintre cele mai impresionante si mai fioroase automobile din intreaga istorie a omenirii. Dar nu toata lumea pare a fi de acord cu aceasta afirmatie. De exemplu, britanicii de la Prindiville au impresia ca exista loc de mai bine.

Numeroase componente aditionale realizate din fibra de carbon, jante a la Murcielago LP640 si un argintiu banal. Acesta este tratamentul exterior pe care compania londoneza de tuning l-a pregatit pentru exclusivistul Lamborghini Aventador J. De asemenea, nu lipsesc nici atingerile interioare, ce culmineaza cu combinatia insertii de piele / accente de alcantarasi si sistemul de infotainment upgradat.

In cele din urma, tuningul imaginar al celor de la Prindiville se incheie cu suspensia modificata, cu sistemul de franare 'imbunatatit' si, nu in ultimul rand, cu un plus de aproximativ 100 cai putere.

Concluzia finala: Interesant? Intr-o oarecare masura. Necesar? Absolut deloc!

Prindiville isi inchipuie un tuning pentru exclusivistul Lamborghini Aventador J


Distribuie pe Facebook
mai multe