Prindiville modifica vechiul Mercedes G55 si ni-l vinde pe post de Indomitable G

  • Prindiville Design dezvaluie noul Indomitable G
  • Modelul se remarca printr-un design impunator
  • Sub capota regasim un plus de 50 cai putere
Distribuie pe Facebook

Nu stim daca este cu intentie sau directie, insa exista o mare discrepanta intre comunicatul de presa de fotografiile din "teren": daca cel dintai face referire la noul Mercedes G63 AMG, cele din urma aduc in prim plan... vechiul G55.

G55 sau G63 AMG, intamplarea face ca off-roader-ul germanilor de la Mercedes sa fi primit din partea specialistilor companiei de tuning din Londra un total de 30 de elemente de caroserie din fibra de carbon, inclusiv prizele de aer sau bandourile laterale fiind realizate din dezirabilul material.

Pe langa acestea, lista cu imbunatatiri exterioare mai include si o pereche de jante in cinci spite, de dimensiuni mai mult decat generoase, ce-i confera noului Prindiville Indomitable G - asa cum a fost botezata aceasta creatie, un aspect extrem de impunator.

Mercedes G63 AMG by Prindiville DesignMercedes G63 AMG by Prindiville Design

In ceea ce priveste departamentul interior, modificarile suferite de exemplarul din cazul de fata se limiteaza la o simpla aparitie a unor cusaturi contrastante de culoare rosie la nivelul tapiteriei din piele ce imbraca, printre altele, si volanul, cotiera centrala, fetele usilor sau scaunele, respectiv bancheta spate.

Totusi, cei nemultumiti de aceasta combinatie sunt liberi sa mearga pe mainile propriei retete, printre ingredientele magice puse la dispozitie de specialistii companiei de tuning din Londra numarandu-se inclusiv insertiile metalice, ornamentele din carbon sau accentele de Alcantara.

Pe plan tehnic, off-roader-ul germanilor de la Mercedes impresioneaza in special prin plusul de 50 de cai putere, ce se materializeaza intr-un total de 550 CP in cazul in care avem de-a face cu un G55, respectiv 594 CP daca noul Prindiville Indomitable G are la baza G63-ul AMG.

Meniul este completat, intr-un final, de un sistem de franare de inalta performanta, care incearca din greu - alaturi de celelalte "bunatati", sa justifice suma minima de 250.000 de lire sterline ceruta de oficialii companiei de tuning din Londra pe aceasta creatie.

Mercedes G63 AMG by Prindiville Design

Mercedes G63 AMG by Prindiville Design

Mercedes G63 AMG by Prindiville Design

Mercedes G63 AMG by Prindiville Design

Mercedes G63 AMG by Prindiville Design

Mercedes G63 AMG by Prindiville Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes G63 AMG by Prindiville Design
mai multe