Privelistea perfecta: Capristo ofera o capota transparenta pentru Ferrari 458 Spider

Privelistea perfecta: Capristo ofera o capota transparenta pentru Ferrari 458 Spider
  • Capristo ofera o capota transparenta pentru modelul Ferrari 458 Spider
  • Posesorii supercarului italian mai pot opta si pentru o noua admisie
  • Ambele modificari oferite de germani sunt realizate din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Odata cu trecerea sa de la Coupe la Spider, modelul Ferrari 458 Italia a fost nevoit sa renunte, printre altele, si la capota transparenta a motorului care l-a facut celebru. Din fericire insa, aceasta mica problema a fost rezolvata de germanii de la Capristo. Oarecum.

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2011, versiunea Spider a modelului Ferrari 458 Italia a reusit sa impresioneze intreaga lume automobilistica atat prin performantele, respectiv design-ul sau exceptionale, cat si prin modul ingenios de decapotare a plafonului. Totusi, onoarea de a fi primul autoturism cu hardtop retractabil si motor central a venit cu costuri uriase: capota transparenta a motorului intalnita pe versiunea Coupe a fost eliminata complet din peisaj.

Aproximativ doi ani mai tarziu, una dintre principalele atractii ale modelului Ferrari 458 Coupe isi face aparitia si in echiparea versiunii decapotabile, posesorii Ferrari-ului 458 Spider urmand a se bucura si ei de prezenta unei capote transparente a motorului multumita germanilor de la Capristo. Din pacate, privelistea nu va fi la fel de impresionanta ca in cazul variantei cu plafon fix, insa acest lucru parca nici nu mai conteaza atata timp cat o parte din propulsorul V8 de 4.5 litri, oricat ar fi ea de mica, este la vedere.

De asemenea, pe langa capota transparenta a motorului realizata din fibra de carbon, celebra companie de tuning din Sundern mai ofera si un sistem de admisie din acelasi material, despre care specialistii germani de la Capristo afirma ca ofera unitatii V8 de 4.5 litri prezente la datorie un plus de 25 Newton-Metri.

Ferrari 458 Spider by Capristo

Ferrari 458 Spider by CapristoFerrari 458 Spider by Capristo

Ferrari 458 Spider by Capristo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ferrari 458 Spider by Capristo
mai multe