Project Kahn reviziteaza proiectul Range Rover Evoque

Sau, intr-o alta ordine de idei, celebra companie de tuning Project Kahn modifica pentru a patra oara la rand primul crossover Range Rover din intreaga istorie a britanicilor de la Land Rover.
Distribuie pe Facebook

Ajuns din nou pe mainile specialistilor britanici din cadrul companiei Project Kahn, pentru a patra oara la rand, crossover-ul Range Rover Evoque se remarca printr-un aspect exterior mai agresiv ca oricand, detaliu ce se datoreaza in special aparitiei unor spoilere dramatic stilizate atat la nivelul partii frontale, cat si la nivelul partii spate.

Noul Range Rover Evoque by Project Kahn

De asemenea, nu vor trece neobservate nici extensiile impozante atasate aripilor, ce gazduiesc acum jante RS-XF pe 22 inci, dar nici sistemul de evacuare inzestrat cu doua tips-uri, montate fix in centrul difuzorului spate de dimensiuni mai mult decat generoase.

Noul Range Rover Evoque by Project Kahn

La nivel de interior, cel de-al patrulea Range Rover Evoque ajuns pe mainile britanicilor de la Project Kahn propune un mix de eleganta si sportivitate, lista cu atractiile principale regasite aici cuprinzand atat numeroase insertii de piele - printre care si piele perforata, cat si multiple cusaturi speciale, fie constrastante, fie in forma de carouri.

Noul Range Rover Evoque by Project Kahn

Iar asta e doar inceputul. Altfel spus, specialistii Project Kahn tin sa afirme din nou, cu tarie, ca nu refuza nici provocarile unice, celebra companie din Marea Britanie fiind dispusa sa accepte orice fel de propunere de tuning veninta din partea posesorilor noului Range Rover Evoque.

Noul Range Rover Evoque by Project Kahn

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul Range Rover Evoque by Project Kahn
mai multe