Puristii nici nu vor sa auda de asa ceva. El a montat un motor DIESEL sub capota unui Mustang

Puristii nici nu vor sa auda de asa ceva. El a montat un motor DIESEL sub capota unui Mustang
  • A scos motorul V8
  • Unitatea diesel a primit o turbina generoasa
  • Evacuare scurta
Distribuie pe Facebook

Un youtuber american a montat un motor diesel Cummins sub capota unui Ford Mustang. Unitatea a primit si un turbo dar si o evacuare scoasa direct prin ceea ce ar fi trebuie sa fie capota.

O data cu actuala generatie, Ford Mustang a devenit un model vandut la nivel global. Pentru ca in unele tari taxele sunt prea mari pentru unitatea V8 de 5.0 litri, americanii le-au pus clientilor la dispozitie si un agregat turbo, cu patru cilindri.

Aceasta decizie nu le-a picat bine fanilor inraiti ai acestui model legendar. Aceeasi fani, care la vederea clipurilor video de mai jos vor avea o criza de nervi.

Asta pentru ca un youtuber american a scos motorul V8 cu care a venit Mustang-ul din fabrica si in locul lui a montat un propulsor...diesel. Unitatea Cummins a primit si o turbina dar si o evacuare care iese direct prin ceea ce ar trebui sa fie capota. Aceasta insa lipseste cu desavarsire.

Dar indeajuns cu vorba, mai bine da play clipurilor video de mai jos si vezi in actiune, poate, unicul Ford Mustang diesel.

Distribuie pe Facebook
mai multe