Racheta, frate! Americanii au lansat pe piata berlina care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora la fel de repede ca un Bugatti Veyron! Video ca sa te convingi si singur

Racheta, frate! Americanii au lansat pe piata berlina care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora la fel de repede ca un Bugatti Veyron! Video ca sa te convingi si singur
  • Racheta, frate!
  • Americanii au lansat pe piata berlina care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora la fel de repede ca un Bugatti Veyron!
  • Video ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Insotit de un propulsor cu opt cilindri in V si nu mai putin de 1.000 CP, extremul sedan de peste Ocean pluseaza cu un sprint 0 - 402 metri in 10.1 secunde. Conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Cunoscuta la nivelul intregului mapamond pentru impresionantele sale proiecte de tuning, celebra companie texana Hennessey Performance continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg propria varianta a modelului Cadillac CT5.

Avand la baza versiunea de inalta performanta CT5-V Blackwing, respectivul proiect se bucura, la randul sau, de serviciile unui V8 cu o capacitate de 6.2 litri, motorul cu pricina primind multiple imbunatatiri pentru un total de 1.000 de cai, putere livrata rotilor spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte.

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, mai nou, intr-un interval de doar 2.5 secunde, in timp ce sfertul de mila va fi parcurs, cu pedala de acceleratie blocata la podea, in 10.1 secunde.

Potrivit oficialilor de la Hennessey Performance, acelasi CT5-V Blackwing H1000 se mai poate lauda, totodata, si cu o suspensie adaptiva, acompaniata de amortizoare magnetoreologice, seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv discuri de franare pe masura performantelor mentionate anterior, semnate Brembo.

Cadillac CT5-V Blackwing de la Hennessey Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Cadillac CT5-V Blackwing de la Hennessey Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2023