Racheta, frate! Cea mai noua masina de la Brabus are 900 de cai sub capota si face suta in doar 2,8 secunde

Racheta, frate! Cea mai noua masina de la Brabus are 900 de cai sub capota si face suta in doar 2,8 secunde
  • Cea mai noua masina de la Brabus are 900 de cai sub capota si face suta in doar 2,8 secunde
  • Seria vestilor bune continua cu productia limitata la numai zece exemplare
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu productia limitata la numai zece exemplare, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Dezvelita oficial chiar la sfarsitul acestei luni, cea mai noua masina de la Brabus stie cu siguranta cum sa impresioneze. Prezentata publicului larg sub denumirea de Rocket 900 "One of Ten", respectiva creatie se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, condimentate cu aripi laterale proeminente si jante forjate.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, reteta disponibila cuprinde inclusiv o configuratie cu patru scaune individuale, plus o consola centrala alungita si nenumarate accente de piele neagra cu detalii contrastante.

Brabus Rocket 900 "One of Ten"

Brabus Rocket 900 "One of Ten"

Oferita intr-o editie limitata la numai zece exemplare, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, cea mai noua masina de la Brabus gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine. Este vorba despre o versiune extrem de modificata a celebrei unitati de patru litri si 639 CP de pe Mercedes-AMG GT63 S.

Multumita nenumaratelor imbunatatiri primite, propulsorul in cauza dezvolta 900 CP si 1.050 Nm dintr-o capacitate de 4.407 centimetri cubi, cu livrarea valorilor maxime realizandu-se catre rotile de pe ambele punti, evident.

Asa se face ca cea mai noua masina de la Brabus are nevoie de doar 2.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand sprintul 0 - 300 km/h dureaza aproximativ 23.9 secunde. Pentru persoanele care sperau la un alt record de viteza, respectiva creatie este limitata electronic la pragul de 330 de kilometri pe ora.

Nota de plata, daca vine vorba si despre acest subiect, intrece absolut orice limita a imaginatiei: 427.000 de euro, fara taxa pe valoare adaugata inclusa, suma ce echivaleaza cu undeva in jurul a jumatate de milion de euro.

Brabus Rocket 900 "One of Ten"

Brabus Rocket 900 "One of Ten"

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Brabus Rocket 900 "One of Ten"
mai multe