Range Rover by Kahn Design: Lectie despre importanta atentiei pentru detalii

Range Rover by Kahn Design: Lectie despre importanta atentiei pentru detalii
  • Kahn Design modifica noua generatie Range Rover
  • Tunerul britanic ofera numeroase bunatati exterioare
  • Clientii pot opta si pentru imbunatatiri interioare
Distribuie pe Facebook

Rafinamentul exterior, luxul interior si aspectul tehnic fara cusur. Nu exista nici un fel de dubiu: noul Range Rover este un automobil impresionant din toate punctele de vedere. Ce se intampla insa atunci cand iti doresti ceva mai mult de-atat?

Spre deosebire de majoritatea rivalilor sai, off-roader-ul constructorului britanic se bucura de o mare popularitate printre companiile de tuning, nume precum Arden, Hamann sau chiar Startech inghesuindu-se sa ofere cate un pachet de imbunatatiri pentru cea mai noua generatie a modelului Range Rover.

Range Rover by Kahn Design

De pe aceasta lista nu puteau lipsi, bineinteles, nici cei de la Kahn Design, specialistii celebrului tuner din Regatul Unit pregatind pentru posesorii celei de-a patra reiteratii a legendarului automobil 4x4 unul dintre cele mai complete tratamente vazute vreodata.

Un tratament care vizeaza atat aspectul exterior, cat si aspectul interior, toate imbunatatirile operate de faimoasa casa britanica de tuning conferindu-i noului Range Rover un plus vizibil de stil si eleganta, ce culmineaza cu cockpit-ul imbracat in piele de cea mai buna calitate, cusuta partial cu ata contrastanta.

Nu lipsesc insa din meniul interior nici insertiile de lemn masiv de la nivelul consolei centrale, respectiv fetelor usilor sau accentele de aluminiu ce imbraca nu doar pedalierul, ci si pragurile brodate cu logo-ul Kahn Design, lista cu atractii principale mutandu-se apoi catre meniul exterior.

Range Rover by Kahn Design

Un meniu exterior scos in evidenta in mare masura de caroseria finisata intr-o combinatie impozanta de negru, plus albastru si accesorizata cu numeroase noi elemente remarcabile, precum grilele din fibra de carbon aplicate atat partii frontale, cat si aripilor fata.

De asemenea, cei mai atenti la detalii nu vor trece cu vederea nici cele doua eleroane posterioare - ce continua cu mare succes linia plafonului, respectiv a capotei portbagajului, ori cele patru tips-uri cu design unic ale noului sistem de evacuare, livrate in compania unui difuzor de aer proaspat instalat, tratamentul Kahn Design destinat noului Range Rover incheindu-se in cele din urma cu jantele pe 23 inci, ce ascund etriere finisate intr-o clasica nuanta de auriu.

Range Rover by Kahn Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Range Rover by Kahn Design
mai multe