Range-ul ASTA tipa a Miami de la o posta. Modificarile aduse SUV-ului britanic

Range-ul ASTA tipa a Miami de la o posta. Modificarile aduse SUV-ului britanic
  • Cel mai nou proiect al americanilor de la MC Customs are la baza un Range Rover de ultima generatie
  • SUV-ul britanic se remarca acum printr-o caroserie decorata cu pachetul aerodinamic de la Arden
  • Meniul continua cu o grila Strut, blocuri optice fumurii si jante Forgiato pe 24 de inch
Distribuie pe Facebook

Cu atatea Range-uri prin zona, este oarecum normal ca anumiti posesori ai SUV-ului britanic sa-si doreasca mai mult de la propriul exemplar.

Asa s-a intamplat si in cazul de fata, un exemplar vandut peste Ocean de catre compania din Gaydon fiind trimis la MC Customs pentru un plus de personalitate.

Cateva zile mai tarziu, Range-ul ajuns pe mainile tunerului din Miami s-a intors acasa... alaturi de o costumatie specifica fermecatorului oras american, bineinteles.

In libera traducere, asta inseamna o caroserie finisata integral in culoarea alb, aceeasi nuanta fiind folosita inclusiv la nivelul jantelor pe 24 de inch de la Forgiato.

Range Rover de la MC Customs

Range Rover de la MC CustomsRange Rover de la MC Customs

Din meniu nu lipsesc - deloc surprinzator, de altfel - nici geamurile, respectiv blocurile optice cu tenta fumurie, dar nici faimoasa grila a radiatorului de la Strut.

La toate acestea se adauga un kit aerodinamic de la Arden, compus din spoilere fata / spate agresiv stilizate si extensii proeminente pentru aripile laterale.

Modificarile interioare, in cazul in care ele chiar exista, raman un mare mister pentru moment, insa Range-ului din cazul de fata i s-ar potrivi de minune pielea de culoare alba.

Nici despre ce se ascunde sub capota nu avem prea multe detalii, singurul detaliu cunoscut fiind dat de faptul ca motorul ascuns sub capota consta intr-un V8 supraalimentat.

Acum ca unitatea de cinci litri dezvolta sau nu in continuare 510 cai putere, precum in ziua in care a iesit de pe portile fabricii marcii britanice, ramane in continuare.

Range Rover de la MC Customs

Range Rover de la MC Customs

Range Rover de la MC Customs

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Range Rover de la MC Customs
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2016