Rapid ca un Porsche 911: Noul VW Golf R primeste tratamentul ABT

Rapid ca un Porsche 911: Noul VW Golf R primeste tratamentul ABT
  • ABT Sportsline modifica noul Volkswagen Golf R
  • Pachetul de tuning include bunatati tehnice si estetice
  • Pana la 370 CP si 460 Nm ofera acum unitatea 2.0 turbo
Distribuie pe Facebook

Sau, intr-o alta ordine de idei, cea mai performanta propunere din gama Volkswagen Golf se poate lauda acum cu cifre si valori mai impresionante ca oricand. Si totul multumita specialistilor ABT Sportsline.

Lansata pe piata in cursul anului trecut, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Golf R este si cea mai performanta dintre toate, hot-hatch-ul producatorului de automobile din Wolfsburg impresionand acum in special prin propulsorul sau turbo de doi litri ascuns sub capota, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan 300 cai putere si 380 Newton-Metri.

Totusi, pentru cei care acceleratia de la 0 la 100 km/h realizabila in doar 5.1 secunda, respectiv viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora nu sunt suficient de interesante, germanii de la ABT Sportsline par sa aiba solutia ideala. O solutie deloc complicata, care consta intr-o simpla optimizare a unitatii de control, ce aduce cu sine un surplus de 70 CP si 80 Nm.

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Drept urmare, multumita celor 370 cai putere si 460 Newton-Metri regasiti acum in compartimenul sau motor, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Golf R are nevoie de numai 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. De asemenea, hot-hatch-ul producatorului de automobile din Wolfsburg se poate lauda cu un plus si in dreptul vitezei maxime, aceasta urcand acum pana la pragul celor 265 de kilometri pe ora.

In ton cu performantele inscriptionate in fisa cu specificatii tehnice, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Golf R a fost inzestrata de catre specialistii germani din cadrul companiei de tuning ABT Sportsline si cu numeroase bunatati de ordin vizual, precum prelungiri proeminente pentru spoilerele fata si spate, ornamente pentru grila frontala si pragurile laterale, eleron pentru plafon si, bineinteles, jante cu design unic si dimensiuni generoase.

Volkswagen Golf R by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
mai multe