Rar se intampla sa gasesti una de cumparat. Masina scoasa azi la vanzare a fost tunata special pentru SEMA Show

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Chevrolet Camaro
  • Muscle car-ul vine cu o conversie la Pontiac Firebird Trans Am
  • Cumparatorul va avea de achitat o suma de 69.500 dolari
Distribuie pe Facebook

Doar trei exemplare exista in lume, dintre care doua de tip coupe si unul echipat cu plafon retractabil din material textil.

Una dintre primele companii care au oferit o conversie de tip Pontiac Firebird Trans Am pentru generatia cu numarul cinci a legendarului Chevrolet Camaro isi vinde astazi demo car-ul. Modificata special pentru editia din 2010 a celui mai mare salon de tuning, celebrul SEMA Show, masina americanilor de la Heide Performance vine cu aproape 42.000 de kilometri in bord, dar si o nota de plata de 69.500 de dolari.

HPP Trans Am de vanzare

HPP Trans Am de vanzare

HPP Trans Am de vanzare

Sub capota, propulsia este asigurata de o motorizare cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care a primit un compresor mecanic pentru o doza extra de putere. Vorbim, mai precis, despre un plus de 150 de cai, ceea ce inseamna ca unitatea in cauza ofera acum un total de 576 CP.

In ceea ce priveste partea estetica, ei bine... niciunul dintre panourile exterioare ale Chevrolet-ului Camaro de generatie a cincea ajuns pe mainile americanilor de la Heide Performance nu a scapat nemodificat. Lista cu modificari continua la interior, acolo unde imaginile atasate anuntului de vanzare scot la iveala insertii de piele albastra pentru scaunele fata, bancheta spate si chiar pentru tunelul central sau fetele portierelor.

Daca mai conteaza, doar trei astfel de masini - cu o conversie de tip Pontiac Firebird Trans - exista in lume, dintre care doua de tip coupe. Cel de-al treilea, dupa cum precizam inclusiv anterior, inca la inceputul acestui material, se bucura de serviciile unui plafon retractabil realizat din material textil.

HPP Trans Am de vanzare

HPP Trans Am de vanzare

HPP Trans Am de vanzare

HPP Trans Am de vanzare

HPP Trans Am de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze HPP Trans Am de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2019