Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din 1963 a fost modificata de West Coast Customs

Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din 1963 a fost modificata de West Coast Customs
  • Rar se intampla sa gasesti una de vanzare
  • Masina din 1963 a fost modificata de West Coast Customs
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile primite de impresionanta decapotabila fabricata cu mai bine de jumatate de secol in urma se numara chiar si un set de jante cu design in 100 de spite.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta custom, realizata special pentru acest proiect, insa si jantele din aliaj pe 13 inch, cu design in 100 de spite, vor atrage privirile celor din jur. Reteta de la nivelul departamentului exterior continua cu diferite accente de crom, in timp ce pielea alba cu cristale Swarovsky si elemente contrastante reprezinta principala atractie a pachetului interior.

Realizata, la comanda, de specialistii celebrei companii americane de tuning West Coast Customs, masina pe care Vanessa Bryant i-a facut cadou regretatului sau sot, Kobe Bryant, este acum de vanzare.

Chevolet Impala modificat de West Coast Customs

Scoasa la licitatie prin intermediul site-ului Goldin Auctions, impresionanta creatie ce are la baza un Chevy Impala fabricat cu mai bine de jumatate de secol in urma se mai poate lauda atat cu un sistem de suspensii hidraulice, cat si cu o instalatie audio de top. Numeroase imbunatatiri a primit, de asemenea, si motorul V8 de 5.4 litri, pe cand vechiul set de tamburi a fost inlocuit cu discuri de franare.

Aceeasi lista a caracteristicilor care aduc masina modificata de specialistii celebrei companii americane de tuning West Coast Customs mult mai aproape de perioada actuala cuprinde inclusiv servodirectie.

Daca vine vorba, in schimb, despre nota de plata, persoanele interesate sa detina o piesa de colectie si, totodata, de istorie mai au la dispozitie aproximativ trei zile si 12 ore pentru a face cunoscuta propria oferta. Mare atentie insa: cea mai mare suma oferita pana la momentul de fata se ridica la 160.000 de dolari, astfel ca nu vorbim intocmai despre un produs pe buzunarul oricui, ba dimpotriva.

Chevolet Impala modificat de West Coast Customs

Chevolet Impala modificat de West Coast Customs

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Chevolet Impala modificat de West Coast Customs
mai multe